Scudo Sports

Halkalı

S.a iyi forumlar.
Bu ay içinde Halkalı 2.etap tarafına taşınıyorum. Yol pisikletim var. Gezen takılan arkadaşlar bana ulaşabilir, yol nizam bilmem öğretin bi zahmet.

Scudo
ben sefaköy taraflarında oturuyorum ama grup oluşturursak halkalıya doğru gelirim birazda siz gelirsiniz oratda bi yerde kısa tur yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: Unlicensedrider
İnönü mahallesinde oturuyorum her sabah işe gitmeden saat 6:30 7 gibi 8e kadar halkalıda kısa turlar yapıyorum vaktim olmadığı için gelmek isteyeni beklerim hafta sonlarıda Florya sahile gidiyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: Unlicensedrider
Bende Boshprusta oturuyorum. Turlariniza katilmak isterim

Dosyalar

• runtastic2015-09-19_18_32_59.jpg
    runtastic2015-09-19_18_32_59.jpg
    70 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: tameryc
Arenapark tarafina yakın olan varmı aranızda?

Havalar biraz duzelir ise cikmak isterim

Takipte kalalım bende ilacı bulunamayan bu hastalığın pençesindeyim turlara açığım :)

Ben haftada 4 yada 5 gun tura cikiyorum yagmur veya kar olmadigi takdirde. Belli bir yerde bulusup tura cikabiliriz.

arkadaşlar halkalı atakent bisiklet grubunu takip edebilirsiniz

bununla birlikte KÜDAK ve Küçükçekmece Bisiklet Grubu da bölgemizin bisiklet gruplarıdır. onları da facebook üzerinden takip edebilirsiniz

Ben hepsini takip ediyorum. Ancak kucukcekmece bisiklet grubundan baska gruplarin etkinligi cok az oluyor.

• Beğen
Tepkiler: thesun
Tur rotanız neresı oluyor yaklaşık kaç km ilk turlar

Genelde tek basima ciktigim icin belli bir rotam olmuyor. O gunku piskolojime gore hareket ediyorum. 40 km uzeri 100 km alti turlar yapmaya calisiyorum.

Bende İnönü de oturuyorum fırsat buldukça size ayak uydurabilirim

Cumartesi sabahı hava uygun olursa biryerlerde buluşsak mı?
Tanışmış oluruz

Cumartesi ben sabah tura cikmayi planliyorum dilerseniz bir yerde bulusup tura cikabiliriz.

Geri