Scudo Sports

Halkalı

Merhaba. Bisikletiniz çok güzel. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

Scudo
@chn krmz

Hoş bulduk Evet halkalıda ikamet ediyorum siz nerde oturuyorsunuZ

@volkan Öz

Hoşbulduk tşk ederim

@Serkan HODANCI

Çok tşk ederim

bağcılardayım ben.

@chn krmz

çok iyi fazla uzak değilmişiz tanıştığıma memnun oldum

Hoşgeldin, istanbul içi turlar yapan şimdilik ufak bir grubuz, istersen whatsapp gurubuna seni ekleyebilirim numaranı gönderirsen, keyifli pedallamalar :)

Halkalıdayım bende, bisikletim haftaya gelecek memleketten toplu turlar yapıyorsanız katılmak isterim

Merhaba arkadaşlar ismim salih forumu 2 haftadır takip ediyorum 1 hafta önce bisikletimi aldım sadece işe gidip gelmek için(6-7 km'lik bir yol) kullanıyorum bunun dışında pek bos vaktim olmadığı için kullanamıyorum maalesef. Çocukluğum bisiklet ve paten üstünde geçti desem abartı olmaz ama ondan sonra futbol, body building derken bisikleti tamamen hayatımdan çıkarmışım :( Şimdi evlendik çoluk çocuğa karıştık pek vakit bulamıyorum maalesef ama vaktim olduğunca bisiklet kullanmaya özen gösteriyorum.

bir Halkalı'lı da ben,
üyeliğim eski,tanışmak bugüne kısmet imiş,henüz velespitin yok ama,takipteyim.
herkese keyifli forumlar...

mall of İstanbul avm ve çevresindeki arkadaşlar eğer avm ye gelirseniz tanışalım görüşelim. ben avmde decahtlon la aynı katta fenn optik isimli mağazada çalışıyorum...

(link)

Halkalı atakent grubumuza bekleriz. Genelde sabah 5-7 arası hafta içi halkalı bakırköy, perşembe akşamları pab, pazar sabahları halkalı bebek git gel turlarımız oluyor.

Halkalı Divan Residence, haftaiçi iş çıkışı Florya sahil, haftasonu cumartesi de uzun turlar yapıyorum.
Düzenli olarak turlar düzenleniyor sanırım ben de katılmak isterim, haberleşme facebook üzerinden mi oluyor yoksa whatsapp grupları mı var?

Görüşmek üzere

Herkese merhabalar bende atakentte oturuyorum işe gidip gelirken sürüyorum onun dışında 2 kiş 45-50 km lik yol yapıyoruz fırsat buldukça beraber sürmek isterim

merhaba arkadaslar
Ben Halkali bosphoruscltydeyim ve Haftada 3-4 gun bu bolgede kisa surusler yapiyorum. Varsa bu bolgeye yakin arkadaslar bir grup olusturabiliriz. Zaman zaman Bulusarak grup surusleri yapabiliriz

@TimucinR Yeni aldığım yol bisikletim ile daha yeni yeni bende Halkalı meydana çıkıp her sabah kısa sürüşler yapıyorum ama kimsecikleri göremedim henüz bisikletiyle beraber :)

Selam
Cem eve golunun kenarinda Güzel bir bisiklet you var. yaklasik3 km
Tavsiye ederim

Geri