Scudo Sports

Halkalı-Balaban Köyü turu

Yarın öğleden sonra %20 ihtimal yağış olabilir. Dolayısıyla fazla oyalanmadan dönüşe geçmek mantıklı.

Scudo
Uyku durumum beni zorlamaz ise kesin olmamakla beraber bende tura katılmayı düşünüyorum kısmetse.Eksik malzemelerimi tamamladım sayılır.

Bugün 1.5 saatlik uykum var ve gece çalışıp iş dönüşünde tura tam zamanında yetişirim kısmetse.
Bilal bey özelden telefon numaranızı yazma imkanınız varsa iyi olur. Tura katılabilirsem belki lazım olabilir sabah her ihtimale karşı.

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
Çıktık, pedalladık, geldik. Sabah bozuk havayı görünce acaba olmuştum ben ama gelebilirim diyen herkes gelmişti. Bisiklet ruhu böyle birşey. Performans turundan ziyade çamur turu oldu gerçi ama yağışa, çamura, donan ayaklara, eriyen fren pabuçlarına rağmen, pazar günü ancak bu kadar güzel değerlendirilebilirdi hissiyatıyla kontak kapattım ben şahsen. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Organizasyon için Bilal'e ayrıca teşekkür ederiz.
http://img339.imageshack.us/img339/6461/20121216101708.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/3035/20121216101844.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/5904/20121216113037.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/9934/20121216141241.jpg

Benle Kıvança 75 km yazdı....Bu göbekle iyi pedala basıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Kısmet işte, yine istanbul dışındayım. Güzel tur olmuş. :)

Turu organize eden Bilal arkadaşımıza ve diğer katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum.Tura son anda dahil oldum bende. Grup organizasyonu ile benim çıktığım ilk turdu, oda yağmur ve çamurla başladı :D
Yol bisikletimde çamurluk takılı olmadığı için vücudumun arkası kaska kadar çamur oldu :D Yağmur ve çamura rağmen çok iyi bir tur oldu yinede. Biraz kondisyon eksikliğim var uzun tırmanış yaptığımız iki yerde dizlerim çok zorlandı.
SPD kılıfı ve havlu çoraba rağmen ayaklarım bayağı üşüdü. soğuk havada tura çıkacak arkadaşlara enaz 2-3 kat çorap giymelerini tavsiye ederim.Bu tur benim için iyi bir deneyim oldu. Yolda yağmura yakalanmadığım sürece yağmurlu günlerde tura katılmam herhalde :D

Devrim resimleri konuya eklediğin için teşekkürler, güzel çıkmış resimler. Bu arada senide gerçekten tebrik ediyorum yazlık eldivenle bu turu tamamladınya eskimolar gibi soğuk havaya dayanıklısın :D

Arkadaşlar hep beraber güzel vakit geçirdik. Kış döneminde çoğumuz için yerlerde olan performansımızı bir nebze tazelemiş olduk. Katılımınız için teşekkür ederim.
Yol bilgisayarı şunları kaydetmiş;
Toplam mesafe 63,80km
Toplam sürüş süresi 3 saat 33 dk
Ortalama hız 17,97

@Tuncay Üner

Tuncay bir türlü kısmet olmadı seninle pedallamak. Bir sonraki turumuza seni de bekliyoruz.

@Devrim Uyanık

Devrim resimler ve güzel yorumların için teşekkürler. Sende bir yazarlık yanı hissediyorum :)

@Bilal Demir

Balaban Köyüne Gittiniz mi?

Semih Abi bazı bisikletlerde yağmurdan dolayı fren pabuçları eridi. Hadımköy'de bisikletçiye gittik, adamı bekle filan derken soğuduk.. Öğleden sonra yağmur bastırabilir ihtimalinden dolayı da Balaban'a devam etmedik. Bir kahvede biraz ısındıktan sonra Yeşilbayır-Karaağaç üzerinden döndük.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@Bilal Demir

:)

Havalar azcık düzelsin, tam günlük bir tur yapalım, ben kaleme alırım. Sen yeter ki organize et :)

Soğuklar gözümü korkutunca gittim Cumartesi günü bir trainer aldım. Bir de yeni saat aldım, kadans ve nabızı da görüyorum artık. Slick teker, fren pabuçları falan derken 600 kafa daha gitti. Doktor masrafları olmasın diyelim.

Yalnız şunu farkettim nabız saatinden sonra, %60-70 aralığında bile çok uzun kalamıyorum. 10-15 dakkadan sonra tempo düşürme ihtiyacı hissediyorum. Kalp ve ciğerin bacaklara göre daha zayıf olduğunu söylemiştim sana hatırlarsan, ama bu kadarını da beklemiyordum. Şu ana kadar gördüğüm maksimum nabız da 154. Nasıl çıkacaz 170'lere 180'lere bilmiyorum. Deneyip görecez bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
@Devrim Uyanık

Devrim mesajını şimdi gördüm. Hayırlı olsun, inşallah trainer faydalı olur. Bu tip şeyleri evde düzenli kullanmak biraz zor, bir de koku problemi oluyor.
Elbette müsait bir gün tekrar bir tur yapalım.
Selamlar

Geri