Scudo Sports

halilstyle2009video

Scudo
akşam ölesinetakılıyoduk video çekelim dedik böyle bişey çıktı ortaya yakında dahaheycanlı birvideoyla gelicez

abi gerçekten süper olmuştuuu ama bu videoda eksiklikler var kim montajladı bunu daha güzel görüntüler hareketler vardı koymamış ama yine muhteşemsinnnn

• Beğen
Tepkiler: core100
salıh kardesıme slmlar gonderıyorum burdan..vıdeodakı ark a da basarılar dılıyorum...ama bıraz hareketlerı yaparken acele edıyor gıbı geldı bana genede guzel olmus elınıze saglık...

• Beğen
@freeRide07
saolasınnnn senın masa ne durumda bisiklet pert galiba senınde bızden assa kalır bı yanın yokı be kardesım

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
@action_man

olsun olum sonucta trıal kardeslıgı bende aska geldım bekle bı tanede ben eklıyom...:sigaraici

Videodaki sahne geçişleri çok şık olmuş Emegi geçen herkese teşekkürler. Güzel hareketler;)

• Beğen
Tepkiler: baybike ve core100
cok gusel vıdeo o vıdeodakı arkdas fatıhte oturuyor galiba arada bır goruyorum bısıkletın ustunde:))) cok basarılı

• Beğen
@glopusgold

abisağol biara beni fatihte görürsen durdur muhabbet ederiz:)

Şu ara ara geçerken besiktaş'ta gördüğüm deli sensin demek :) güzel video. düşmeyi de iyi biliyorsun tekerlekleri ekonomik kullanip biri üzerinde hoplayıp zıplamayı da :D başarıların devamı dilenir.

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
Güzel iş çıkarmıssınız arkadaşlar tebrik ederim devamını bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
Geri