Scudo Sports

Halil style..Trial videos

@cheyenne
selam galip mesajların için teşekür ederim bilgisayarla pek aramolmadığından msj nı geçokudum özür dilerim hareket olayına gelince eleştirilerine katılıyorum ama biraz zaman lağzım daha trıalle mazim sekiz dokuz aylık ama yılmak yok senin vidioları izledim çok süper olayı çözmüşsün sıra bende kendine iyi bak yeni vidiolarını merakla bekliyorum ben yenileri için birazdaha çalışıyorum

Scudo
arkadşlar iyi güzelde bu trialciler kendi etraflarında dönmekten başka hareket yapamıyorlarmı ? hep aynı hareketi görüyorum da hepsinde :D çok komik bi durum çünkü 2.50 dakkadır hep aynı hareketi görüyorum yani bi zevki yok gibi görünüyo bu trial denilen makinaların fazla bi alternatifi yok bi kere zaten hareket bakımından :S tabi bu benim görüşüm şimdi saçma sapan cevaplar yazmayın düzgün bi şekilde seviyeli karşılık verin vericekseniz.

@emiryilselam arkadaşım benim vidoaları izlediysen biraz haklısın şimdilik bukadar yapa biliyorum ama dünya çapındaki eniyileri izlediysen sana katılmam imkansız tamam hareketler belki biraz aynı ama o estetik odenge yeter:)

Saol Bİlader De Montaji Yapan ArkadaŞa Sorup ÖĞrenİrsen Çok Sevİnİrİm Kendİne İİ Bak

@core100

buna sevidim trial il uğraştığın ytrli güzel bir frenle başla bu işe yoksa iyi olmayabilir senin için bir sonraki videolarında seni trial yaparken görmk istiyorum umarım eleştirilerimi yanlış anlamıyorrsun ben sadece daha iyi olmanı istiyorum senin hepsi bu saygılar PEDAL KİCK şart

evet trial'in olmazsa olmazı arka teker üzerindeki denge,pedal kick:),bi sonraki videonu bekliyoruz.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

videoda 2:21 inci dakikada arkada bir amcam var (eller cepte) nası bakıyor öyle yazık adam şaşırmış... :D

Halil bizim orada oturuyor. Çok başarılı bir arkadaş. Her gördüğümde bisikletine yeni bir şeyler ekler. Mahallede ufaklıklar Halile özenmişler, koltuklar çıkmış, pek çoğu hareketler yapıyor, kimden öğrendin diyorum, Halil abiden diyorlar. Allah başarılarını artırsın. Amin...

Sanırım videoyu bir tek ben izleyemedim. O da yutub un kapanmasından mı acaba ? Kardeş bir link at da biz de görelim, merak içindeyiz....

Youtube bende açık, Youtubedeki ara alanına hRT5yjKfT4c yazın çıkıyor.

malesef bende hala kapalı youtube...
alternatif linki denedim, onu da kapatmışlar..

Hocam herkes guzel demis ama benim mahalledeki Cinlileri bir gun cekersem birde onlara bakin derim yani ,oyle o kadar da profesyonel olmamis ama basarilarinin devamini dilerim :D

@murty

Dikkat ederseniz halilin o videosu bir yıl kadar önceydi. Şimdi daha da dehşet bir hal aldı. Kendinden rica ettim yeni videolar çekilecek. Sizden de videolar bekleriz efendim.

slm arkadas lar bisikletin hakkınıver bence yıne de basarılar dılerım

arkadaş street dj kullandıgını trial yabmadıgını açıklamış ama yinede amatör için çok başarılı bide eklemek istediğim belliki biraz video çekiminden dolayı kasmışın kendini biraz daha rahat ve esnek oL emın oL hareketler bı o kadarda guzel cıkacaktır bide aynı hareketler uzerıne yogunlan bıraz senı etkıler yınede guzel basarılarının devamını dılerım(kayser ßy MossO);)

@boxtubing
mesajın için sağol biyanlışlığı düzeltelim ben street dj yapmadım hiç direk triale başladım ama önemlideğil elimden geldiğikadar trial yapmaya çalışıyorum selamlar:cool:

Geri