Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
1. Zuhâl +
2.tamer306
3.fatihgüven
4.keremkeke
5.S. gonzales
6.rider34
7.dağcı
8.kartal
9.meral
10.başarist

bu duyuruyu özlemiştik bea :)

1. Zuhâl +
2.tamer306
3.fatihgüven
4.keremkeke
5.S. gonzales
6.rider34
7.dağcı
8.kartal
9.meral(-)
10.başarist
Ben çarşamba çalışıyorum o yüzden maalesef aranıza katılamıycam.Bi dahaki haftaya inşallah:)

@fatihgüven

aman gaza getirme :)
otobandan basıp gelirsem belki yetişirim :)

1. Zuhâl +
2.tamer306
3.fatihgüven
4.keremkeke
5.sGonzales +
6.rider34
7.dağcı
8.kartal
9.meral(-)
10.başarist

Arkadaşlar herhangibir sorun olmassa bende geliyorum.

Birde size bir haber vermek istiyorum bildiğiniz üzere uzunca sayılmasada bir bisiklet yaşantım var ve bu yaşantım boyunca şimdiye kadar olanları bir hikaye kitabında topluyoruz. Bu hikaye kitabı nasılmı? Bilenler biliyor bir yayıncılık firmasında çalışıyorum ve yeni atılımız okul öncesi kitaplara yönelik uzun bir süredir ben başımdan geçen olayları yazıyorum iyi veya kötü tabi iyi olan yanları daha fazla bu iyi yanları okul öncesi eğitimde çocuklara bisiklet sporunu sevmeyi ve bilinçli bilier kullanıcı olmayı öğreticek tarzda düzenliyoruz şimdilik 3 hikaye kitabı olarak önümüzdeki eğitim sezonu piyasada olucak anlıyacağınız artık CİN sGonzales oluyorum.. :D ve emin olunki bu üç kitaptan sonrakiler bisiklette dostluk ve dayanışmayı daha ön plana koymayı düşünüyorum anlıyacağınız HPG olarak hepinizin çocuklarımızın eğitimde katkısı olucak ve şundan emin olunki herbirinizi biler kahraman olarak kitaplarda olmanızı sağlıyacağım belkide çocuklarınıza başınızdan geçen güzel olayları anlatıcağınız bir kitap olabilir..

1. Zuhâl +
2.tamer306
3.fatihgüven +
4.keremkeke +/-
5.sGonzales +
6.rider34
7.dağcı
8.kartal
9.meral(-)
10.başarist

1. Zuhâl +
2.tamer306 ?
3.fatihgüven +
4.keremkeke +/-
5.sGonzales +
6.rider34 ?
7.dağcı ?
8.kartal ?
9.meral(-)
10.başarist ?
11.Dinamo
12.sertaç ?
13...

Günaydın herkese :)

@sGonzales

holey tarihe geçicez desene :D arkamda salak sertaç adında bir çocuk vardı(azman) , falan yazarsın artık :D

arkadaslar bende gop tayım bole bı organızasyon yapmanıza cok sevındım emının devamlı oldugu surece kısa zamanda kalabalıklasacaksınız... bir arkadasımla beraber bende bisiklet sporuna merak sardım ama ılkonce ıyı bır yol bisikleti almam lazım yada hem dag hem yolda kullanabılecegım ıyı bı bısıklet bulmalıyım yardımcı olabılecek arkadas varsa yardım beklerım herkese sımdıden selamlar bısıkletımı alıpta bır an once sızınle pedal cevırmek ıcın sabırsızlanıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: sGonzales
@istanponyel

aslında kalabalığız ama araya kış girdi bazı arkadaşlar saklandı
yakında ortaya çıkarlar.
diğer arkadaşlarda büyük ihtimal aynı fikirde olacaklardır bence mtb almalısın
ne kadarlık bi bisiklet alacaksık?
fiyatta sınır ne?

Geri