Scudo Sports

Haliç Turu

Sizler bayağı bayağı ekip oldunuz tebrikler !....
Sizleri Anadolu yakasının Her Cumartesi Pazar saat 09:00 da turuna bekliyoruz , sonrada bizler geliriz !...
Kıtalar arası ekipler buluşmuş olur böylece ....

Scudo
@Bibendum

Neden olmasın , güzel de olur . . .

heeeeeeeeeey haliç pedalcıları!cuma akşamı çıkıyomusunuz boğaza,net bişey yok ama pugtdeem ve başaristle biz olucaz.bekleriz...

Em®e benim durumum malum gelmek için savaş yapmıcamki savaşacak gücümü cumartesi sabahına bırakayım:D

• Beğen
Tepkiler: başarist
Tura katılacak birisi olarak yazıyım dedim:)Hava şartları ne olursa olsun gelecek arkadaşlar için saat 20:00 Alibeyköy Mısır Heykeli önünde toplanırız.Liste hazırlayalım

1-Pugtdeem +

peki hangi güzergehtan nereye gidilecek kim mısıra geri dönecek?
bu bilgiler nerede??

İsteyenle istenilen güzergaha kadar dönerim.Alibeyköy unkapanı kabataş beşiktaş istikametinden gidelecek

Alibeyköyden katılacak olan yok sanırım?ona göre Unkapanından geçiş yapıcam Beşiktaşa daha sonra Sarıyere

arkadaşlar cuma turuna gelemiyorum çarşambaya buluşmak dilegiyle

bende gelemiyorum ama haftaya cuma ahmet abimde hazır olmuş oluyor zaten.
Haftaya ekspress lokomotifimizde gelirse varım :D

İyi pedallamalar.

@sertacr88

ahmet hazır olacakta adam bir haftadır bisiklet kullanmıyor senın daha çok avantajın var setaç tabiki gelecek cuma turuna ne diyelim haftaya pedala kuvvet

Cuma turumuzu da en güzel şekilde geçirdik iki kişiydik Başar abi ve ben ama yollar çabuk bitti zaman çabuk geçti çok eğlenceliydi video ve resimleri ekliyecek.

ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
c.tesi boğaz turu iptal olduğuna göre,şile de beraberiz

Başar abi ellerine sağlık şimdi daha bi güzel geldi gözüme turumuz gelen ve gelemeyen herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: başarist
@maskesiz

abi sendemi yatmadın daha 3 saat sonra kalkacağız :D

Geri