Scudo Sports

Haliç Turu

@ferdionat

Üstad merhaba , katılamama sebebin turun başlangıç zamanı mı acaba ?
Sebep belirtebilirsen belki çözüm bulma şansımız olur .
Mahsuru yoksa bilmek isteriz .
Görüşmek dileğiyle . . .

Scudo
@fatihgüven

Sevgili Fatih;

Turumuzun güzergâhı hep böyle olageldi; çarşamba turlarımız klasik olarak bu şekilde gerçekleşmekte. Ancak tur sonrasında yol ayrımında opsiyonel olarak isteyen arkadaşlar bahsettiğin Beşiktaş-Ortaköy vb. rotalara doğru süzülebiliyorlar. Tercih ve zaman meselesi. Ancak gerçekten uzun soluklu ve daha antrenmanvari bir tur isterim diyorsan öyle bir alternatif de bizde mevcut. :)
Bahsettiğim alternatif tur cuma günleri Sarıyer yolunda yapılıyor. Konunun eski mesajlarını takip edersen ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

Çarşamba görüşmek üzere, selamlar.

@tamer306

anadolu yakasında çalışıyorum. onun ıcın ve bırde turların saati erkene alınmış olası ıle soyledım.. ama pazar gunu ne olursa olsun sızlerın arasına ılk olarak ve kesınlıkle katılmak amacındayım.. dığer forum uyelerının arasına katıldım ve çok hoşuma gıttı çok beğendım. ama yakınımda olan HALIÇ PEDAL GRUBU uyelerı arasına katılmayı tanışmayı çok ıstıyorum. ınsallah kısmet olur..... katıldığım takdırde ımzanız olan HALIÇ PEDAL GRUBU ' benım ımzamda da olacak :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Haliç Pedal Grubu olarak bunları duymak çok güzel benimde bu sıcak ortamdan hiç bir şüphem yoktu artık beraberiz hep beraber olmak dileği ile imzamı taşımaktan gurur duyuyorum:)bütün buluşmaları iple çekiyorum eminim bu güzel satırları okuyup katılamayan çok arkadaşımız var.düşmeseydimde yarınki turda bende olsaydım.

@Pugtdeem

her nekadar katılamasamda kalbım sızlerle gidip geliyor.. butun yazıları ve resımlerı mutlulukla takıp edıyorum.....

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
1-Sertaç +
2- Emre Junior -
3- Başar +
4. Soneryen +
5. oncugokgoz +
6. rider34 +
7. Mehmet_svm +
8- Zuhal +
9- Ahmet ?
10- Meral ?
11- Keremkeke +
12-dagci(emre)+
13-wolfret (+)

Bende aranızdayım..arkadaşlar geliyorumm..inş. yarın tamer306 dan bomba gibi sevindirici ve güzel haberlerle yarın akşam g.üzr H.P.G . :D

Yaşasın Haliç.Pedal.Grubu.

1-Sertaç +
2-wolfret (+)
3- Başar +
4. Soneryen +
5. oncugokgoz +
6. rider34 +
7. Mehmet_svm +
8- Zuhal +
9- Ahmet ?
10- Meral ?
11- Keremkeke +
12-dagci(emre)+

2. numarada yarışan atımız sakatlandığı için yarışı erken bıraktı:( ehem ehem karıştırdım galiba pardon :):):):)

yerine yedekte tuttuğumuz gofretimiz girmiştir.

Sağol Sertaç biz gitsek yerimizi dolduracaksın demek hemen :)

@sGonzales

ya ben görmemişim seni alalala !:eek:

sen kardeşini almadan sarıyere nasıl gidiyosun. :D bende varım herzaman ama hızlı yapalım. nolur hızlı olsun :D biliyosun 12 den sonra bal kabağına dönüşüryorum babamda bçağa dönüşüyo :D

@fatihgüven

kardeşim alibeyköy mısırda bisikletçiler var tam mola yerinde olmazsa erkenden git oraya;)

benim logo işine bakamadınmı dün akşam baya gezdim üşütmüşüm iyi hissedersem akşam görüşürüz istersen sana benim fardan alırım akşam takarız vidalarınıda getiricem pompa aparatını getir

Maçı bantan izleyebilirsin ama turu banttan yapamazsın. Gel be keremcim yoksa gözlerim hep seni arar. :)

bugünkü tur yalan olcak gibi görünyo:)
tamam tur olucak ama sonmrasında bizim sarıyer turuna gelcek adam yok. emre yedeklerde oynuyo dinlenmede eyüp abi söz vermim diyo ee kim kaldı ?

Ben ahmet abi ile tek başıma gidersem sonumu hiç iyi görmüyorum. lokomotifin arkasında seyir etmek zevklidir ama ! lokomotif belli bir yoldan sonra kömür yerine başka maddeler kullanıp hiper moda geçerse :) arkada mostroluk bir hale gelirim :D

@soneryen

abi geliyorum ben sadece mola yerimizi ona göre ayarlama çabasındayım :D

Geçen pazar günü Haliç pedal grubu olarak çok keyifli bir buluşmaya imza attık. Her ne kadar aramıza katılamayan birkaç arkadaşımız olsa da kalan sağlar bizimdir diyerek :) madem kasvetli ve yağmurlu İstanbul havasında bisiklete binemeyeceğiz, o zaman yine hep beraber olalım; ama bu sefer kahve içelim, sinemaya gidelim; ve hatta Roller Coaster'a binelim dedik. :)

Ve İşte karşınızda merakla beklenen bayramın üçüncü günü gerçekleştirdiğimiz Cevahir AVM' deki Haliç Pedal Grubu buluşması fotoğrafları...

Gelecekte pedal grubumuzda yerini alacak olan Zuhal' in kardeşi müstakbel bisikletçimiz ile başlıyoruz...:) ( T-shirt' e dikkat!...)

Ahmet ve Zuhâl

Kerem ve Emre (Pugtdeem)

Güllerin içinden Başar :D

İşte Kemaletik :D

Emre (dagci)

Bir Emre daha! Evet o gün üç adet Emre ile uğraştık. Ama arada bayağı cüsse farkı olduğu için birbirlerine pek karıştırmadık. :D

Sinema başlayana kadar Roller Coaster'a binelim dedik. Ama fazla fotoğraf çekemedik, yoksa trenin üstünden ne kareler yakalayacaktık! :)
Aşağıdaki fotoğraf bitmek bilmeyen kuyrukta beklerken...

Aşağıdaki iki kareyi gören kızlar size bayılacak arkadaşlar!...:D

Ve son olarak sinemaya girdik...

Bilerek mi boy sırasına göre dizildiniz, yoksa tesadüfen mi oldu? :)

Ve güzel bir gün daha bitti. Yavaş yavaş evlerimize yollanıyoruz.

Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, bir dahaki sefere herkesi bekliyoruz!...

çok güzel bi gündü tekrarı olması dileği ile :)

Herşeyiyle çok güzel bir gün geçirdik tekrarı olsun evet:)bütün resimlere gerekli yorumlar eklenmiş diycek sözüm yok geriye o anları tekrar düşünmek kalıyor sağolun.

Keşke haber verseydiniz. Bende kös kös oturdum. Kalkar gelirdim vallahi.

Zuhal Resimleriçin teşekkürler ama nekadar eğlendiğimizi o muhabbetin nasıl mükemmel olduğunu resimler dahi inlatamaz yaşamak lazım umarım bundan sonrada devamını getilir ve bu organizasyonları yaparız..

Geri