Scudo Sports

Haliç Turu

@elif
Çarşamba akşamı saat 8.30'du fakat bundan sonra saat 8.00'da Alibeyköy Mısır Heykelinin önünden başlayıp Silahtar,Hasköy,Kasımpaşa,Unkapanı,Balat,Eyüp Alibeyköy'dür.

Scudo
Merhaba
Başından beri eksiksiz katıldığım turlara dün bir misafirimin olması sebebi ile iştirak edemedim. Resimlerden gördüğüm üzere her zamanki gibi neşeli bir tur olmuş. yeni katılmış arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Grubumuza yakışan bir şekilde ağırlanmışlar.

Ramazan bayramınızı kutlar neşe dolu bir bayram temenni ederim.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
resimler için teşekkürler turumuzda eğlenceliydi buradan herkezin bayramı kutlu olsun bayramdan sonra görüşmek dileğle selamlar

@WolfraM

Değerli kardeşim merhaba !
Ben Tamer , mesajına sevindim .
Umarıma aramıza katılman olabildiğince çabuk olur .
Seninde bayramın kutlu olsun , bayram sonrası beraber olabilmek dileğiyle . . .
Görüşürüz

@WolfraM

HeehheehheheHEHEHeheh :D imzaya bak ne kadar geriden takip ettiğin ortada :D

O imzanın üzerinden 3 kere daha imza kaldırıldı bizden :)

Hiç gözükmediğin için seni görmemişler.

ZATEN işine geleni görüyorlar yaa.

Yine güzel ve bol fotoğraflı bi tur geride bıraktık..en son dagılırken kerem arkadaşımızın makinesinden çekildimiz fotolarda olması lazım...hatırladım kadarı ile....
katılan tüm arkaşlara teşekkürler ederim ve tüm bisikletforum ailesinin bayramını kutlar , neşeli ve sevgi dolu bayramlara...

bol pedallı günler dilerim...bir sevdadır bisiklet ..

@bibidibabidibu

Benim ufaklık dün sandalyeden düşmüş ve düşer düşmez kusmuş eşim telaşlanmış turda beni aradı şahsen bende telaşlanmadım desem yalan olur. Birden şevkim kaçtı zaten en arkada kalmamdan anlaşılmıştır. Benden önce eşim kızımın doktorunu aramış, doktoru 2 saat uyutmayın, bu arada tekrar kusarsa hemen doktora götürün demiş. Neyseki bir daha kusmadı ve ben eve döndüğümde kendi ellerimle öpe öpe uyuttum şuan hiçbir şey yok çok şükür.

Bu vesile ile tüm Haliç Turu ekibinin, bisiklet sever dostlarımın ve tüm bisiklet forumun Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

öncelikle iyi bayramlar herkesee :))

hepiniz alibeyköy'de mi buluşuyorsunuz?? orası çok uzak degil mi ben mi karıştırdım? yoksa yoldan katılanlar oluyor mu?

@elif

Yok Alibeyköy uzak değil bana göre. Siz karıştırmış olabilirsiniz. Yoldan katılanlar pek nadirde olsa oluyor ama genelde herkes Alibeyköy'deki mısır heykelinin oraya geliyor hep birlikte tura başlıyoruz. Hatta gittiğimiz güzergahtaki arkadaşlar bile bizi güzergahta beklemiyorlar başlangıç yerine geliyorlar ama arasıra güzergahtan katılanlar olabiliyor ama o kadar da olacak artık :) Sizide bekleriz. Çok keyif alacağınıza eminim.

@elif

Elif merhaba , ben Tamer !
Bulunduğun yeri belirtmiş olsaydın , sana en uygun çözümü üretebilirdik .
Çok farklı noktalardan katılan arkadaşlar var .
Sanırım senin de katılımın da kolaylıkla sağlanır .
Sana da en kısa zamanda "aramıza hoşgeldin" demek isteriz .
Görüşürüz . . .

ben 2 hafta önce siz sarıyerden dönerken yolda karşılaştığınız kişiyim.
bu kadar tanıtımdan sonra bir sorum var : cumartesi, pazar veya pazartesi hava yağmurlu olmazsa yine oralarda tur yapalım mı ne dersiniz?

@hacı osman

Sizin ilk yanınıza gelen kişiyim:)hoşgeldin Haliç Turu adı altında turlar Çarşamba-Cuma günleri oluyor bahsettiğin günler içerisinde herkes fikrini söyliyecektir ama zor bir ihtimal.Pazartesi günü ben ve Sertaç arkadaşımız Beşiktaş-Ortaköy tarafında olucaz o zaman görüşebiliriz bu istisna tabiki.Çarşamba-Cuma günleri uygun yerde buluşarak geçişi beraber yapabiliriz yada direk gelebilirsin tekrar aramızda olman dileği ile görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: osman çalık
Geri