Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
@blueboy

selam, sende kask varmıydı ? yanlış hatırlamıyorsam sende kask falan yoktu ama neyse ahmet abi veya zuhal abla uygun gorurmu bilmiyorum.
Bende ilk girdigimde bu gruba kask ve eldiven zorunlu koşmuşlardı. Hele hele kemaletik diye biri vardı kaskım yok diye :D:D:D:D:D:D neyse..

@sertacr88

Sertaç'cığım bu seferlik arkadaşa iltimas geçiyoruz. Ancak: sorumluluk bizde olmamak şartıyla! Bisikletsever arkadaşlarımızın hevesini kırmayalım. Bana söz verdi zaten, en kısa zamanda kask+eldiven kombinasyonuna geçecek.

@sertacr88

ramazan bitsin ben de geliyorum henüz kaskım yok ama tura kadar alırım eldiven flaşör vb. tamam.

@keremkeke

İzlersen dağcıyı gidersin okmeydanına hatta ordan everest dağına :D dağcı bu

Bugün Tura bende geliyorum. Çok az geç kalırsam beni beklemeyi unutmayın. bu arada cebimi birileri kaydetsin ne olur ne olmaz benim yol uzak daha Ramazan'dan önceki turdan bilenler var hangi güzergahtan geldiğimi. 0533 269 09 27 :) .

@soneryen

Soner abi okadar yolu gelip turumuzu şenlendirdiğin için çok teşekkür ederim umarım sorunsuz eve ulaşabilmişsindir..

Ve katılan herkeze çok teşekkürler.. Artık kaçıranlarda bidahaki tura kadar beklemek zorundalar.. Napalım Herkez katılanlar kadar şanslı değil :D

yokuşlarda zorlansamda ilk buluşmam oldugu halde baya zevklıydı benım için ayaklarınıza saglık hepınizin ;)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Güzel bir turdu herkesin ayaklarına sağlık Soner abide sağolsun o kadar yolu geldi bir kere daha karşılaşma fırsatı oldu inşallah daha sık olucak ramazan sonrasında.Gruptan ayrıldıktan sonra Sertaç arkadaşımızla Beşiktaşa gittik bir kaç malzeme aldı hayırlı olsun güzel bir forması var artık:)oradan Nişantaşı,Taksim ve Fatih olarak sonlandı.Bir daha ki turda görüşmek üzere

Aynen katılıyorum , Tura gelen herkeese teşekkür.
Ama cuma günüde gelmeyen birisin soyadının zıt anlamlısı gibi olsun :)
Bu arada telefonumu vericileri biraz az sinyal alıyo. Acep neden :D

• Beğen
@sGonzales

Sorunsuz ulaştım çok şükür çok teşekkür ederim. Dün akşam eve döndüğüm yollardaki alt geçitler, sonra otogar yolu çok karanlık ve ürkütücüydü :eek: zaman zaman korktum arabalardan birde emniyet şeridinin sağında kalan ormanlık gibi yerlerden :)

@blueboy

Senin kondüsyonuna hayran kalmadım desem yalandır. Demek herdaim kondüsyonun var :) tekrar bekleriz. Seninde ayaklarına sağlık, tanıştığımıza memnun oldum.

@Pugtdeem

Sağol Emrecim teşekkür ederim, o kadar yolu gelmek sizlerle pedallamak büyük bir zevkti benim için. Gelince akşam açamadım bilgisayarı şimdi yazıyorum. Sertaç'a hayırlı olsun. Fiyatlar makul ve güzel şeyler varsa birgün bende geleyim şu gittiğiniz mağazaya.

@sertacr88

Sertaç çok alemsin kardeşim :) Bizde siz gittikten sonra Feshane'yi geçtikten sonra Zuhal ve Emrekeke'yi yolculadıktan sonra, Pierloti'ye çıktık manzara muhteşemdi, resim çekildik resimleri Mehmet attığında görürsünüz. Sağolun Eyüp bana eşlik etti sonra yolu tarif etti, Esenler otogar yolundan Güneşli'ye ulaştım. benim için yine çok güzel bir tur oldu. Herkese yürekten teşekkürler, tekrar görüşmek üzere...

Akşam olduğu için pierre loti resimleri hiç anlaşılmamış ama olsun. Teşekkürler Mehmet eline sağlık

Mehmet abi imzandakiler şuanda bir evin çatal bıçak takımı olmuş olabilir.:D günün en komik lafı idi Ahmet abinin :D

Çoktan eritilip çatal bıçak takımı oldu hala imzanda çalındı yazıyo :D

@sertacr88

Belkide olmamıştır,Biraz daha kalabilir :D

@sertacr88

:D :D :D günün iki bomba sözü vardı Soner abininkini unutma :D arkadaşlar hepinize teşekkürler samimiyet arttıkça turlar daha da şenlikli geçmeye başladı :) cuma turunda görüşmek üzere...

• Beğen
Başta Soner olmak üzere dün bizi gülmekten öldüren ve turumuzun mükemmel geçmesini sağlayan herkese buradan teşekkür ederiz. :D Gelmeyenler çok şey kaçırdı; esprileri hatırladıkça halâ gülüyorum burada. :D:D En kısa zamanda görüşmek üzere arkadaşlar.

@keremkeke

Evet ya soner abininki daha bomba oldu! Hala gülüyorum yaa.. :D :D :D

He bu arada sertaç öğrendimki dün durduğumuz bölgede yüksek geririm + espiri hattı varmış o yüzden telefonun alıcısına Vericiden sinyal gelmiyebilir..:p

• Beğen
Geri