Scudo Sports

Haliç Turu

valla yarınki tura katılmak isterim ama işlerimden dolayı katılamıcam.ama kısmetse cuma günü katılıcam

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
@dapoet

oh oh güzel dapoet.Bekleriz .

Yaa neden tek ben yazıyom sanki haliç bölgesini organizatörü benmişim gibi.
Nerde Ahmet abi ve Kemal abi yaaaaa offfff:boese157::boese157::boese157:

@sertacr88

Evet turumuz saat 20.30'da başlayacaktır. Onaylıyoruz. Katılımcılar en geç 20.30'a dek Mısır heykelinin karşısında, İstikbal mağazasının önünde olsunlar. 20.30'da yola çıkıyoruz. Görüşmek üzere.

• Zuhal
  • Mehmet
  • Kerem
  • Sertaç
  • Emre
  • sGonzales
  • tamer306
Tura gelicekler son haliyle böyle. ismini sildircek veya kayıt ettircek olan varsa danışmaya(zuhal) bildirsin.:cool:

:D:D

bu akşam çalışacağımdan tura gelemiyorum :( cuma turuna katılmaya çalışacağım

• Beğen
@başarist

tabiki elbette cuma günü bekliyoruz.
Cuma günü bu listeye ekstradan 3 kişi daha eklenicek.
  • Zuhal
  • Mehmet
  • Kerem
  • Sertaç
  • Emre
  • sGonzales
  • tamer306
+++++++++++
  1. eyüp
  2. kaptanvural
  3. başarist

@meral

Size günün anlam ve önemine uygun bir sözle cevap vereyim: " Kim olursan ol, gel..." :)

@Zuhâl

bu akşam bende bu günün anlam ve önemine uygun sözü dinliycem inş. :) :D

Tura Sayılı saatler kaldı ama gelen kişi sayısında neden bi artış olmuyor noldu size ramazanda haliç turu mükemmel hadi daha fazla düşünmeyin gelin yawww..:D

• Beğen
@Zuhâl

ama Zuhal bu grupta herkes çok speedy ben bi türlü yetişemiyorum o sebeple endişeliyim biraz:eek: Bi de bugün ne tarafa gidilicek acaba?

• Beğen
@meral

desene öndekı speedylılere yetişmek konusunda yalnız degilim :)

@meral

Heeheheh lafımı fazla ciddiye almayın ama ne mutlu çarşamba günü gelen kurfasulyeler :D

Kim olursan ol gel lafı biraz fazla serbest oldu. Ben geçenlerde köprü altında bir çocuk gördüm sanırım tinerciydi:) onuda çağıralım gelsin yazık biraz spor yapsın. Ciğerlerindeki bally anca çözülür:D:D:D::D

yok yaww bu akşamki tur performans turu değil en yavaş kimse onun hızında hareket ediyorum. Meral sen kafana takma geçen akşamki gibi bi facia olmayacak sadece haliç etrafında turlıyıp turumuzu bitirecez tabi ben ve diğer ekşın üyeleri kendi çapımızda tur bittikten sonra bi performans turu yapabiliriz..

• Beğen
@sGonzales

Tura geliş sayısı daha ne kadar artacakki ?

İsmini hatırladığım kadarıyla gelmeyen sadece
  • başarist
  • wolfram
  • meral
  • cevat
  • çağatay
  • fatihgüven
  • kaptanvural
Kimi okul , kimi turun istikamet yönü ters oldugundan katılamıyo. Kimide bisikleti tamiri beklediği için :)

Hee bu arada sertaçım o listeye Emre'yine eklermisin dağcı emre :D İkna ettim oda geliyor..

• Beğen
@meral

Endişe etmene gerek yok, çarşamba günleri klasik Haliç turu yapıyoruz. Haliç'in etrafını tavaf edeceğiz. :) Gayet gezinti ve muhabbet modunda olacak. O yüzden gönlünü ferah tut. Turu uzatmak isteyen daha sonra ayrılıp antrenman havasına girebilir; onların tercihine kalmış.

• Zuhal
  • Mehmet
  • Kerem
  • Sertaç
  • Emre
  • sGonzales
  • tamer306
  • emre(dağci)
Varmı arttırannnn

Tabi anladınız kısa tur olucanğını geliyonuz:)
Cuma günü bekleriz hepinizi.

%100 net olmamakla bende gelicem inş. gelmem için önce emre(pugtdeem)ye ulaşmam lazım :)

Geri