Scudo Sports

Haliç Turu

@sertacr88

alıntı yaptığım arkadaşın yanlış haber vermesi nedeniyle tura katılamadım
:boese157:

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
@keremkeke

:boese157::boese157::boese157::boese157: Ne öle koymusun sona domates suratı:)
Ben gelmicem diyen sensin bizm buralar yağmurlu diye gelmicem dedin.Sonrasını ahmet abi ve kemal abiyle ayarladık gezdik yani. Yoksa tur iptal olmuştu fakat bundan emrenin bile haberi yoktu. :eek:Allahtan ahmet abi kemal abi ve ben bir plan yaptıkta gezmeye karar verdik yoksa emrede orda beklicekti. Allahtan aradı beni. Onun cebi olmadığı için bende arayamadım onu ama birdaha emre arkadaşımızın tel nosunu biliyoz artık..:cool:

Birde önerim var turun kesin iptal veya devam olduğunu buluşma saatinden 15-20 dk önce bir belirtelim çünkü tel olayı biraz karışık ve aramaktan çekiniyo gibi olaylar olmasın.

Pazar günü yapılacak olan tura katılcak olan varmı aramızda ??
Varsa bir plan yapalım gidelim, tabi yağmur yağmaz ise. Ama güneşde olursa ordan biz biraz daha gezebiliriz.!

Pazar gününkü etkinlik için bilgi: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17489

hava durumu kötüye gitmez ise gelmek isterim fakat kask ve eldiven temın edemedım henüz bi sorun olurmu acaba tur sırasında ?

bu tur farklı bizim düzenlediğimiz bi tur değil onun için önemli değil ama lütfen bizim düzenlediğimiz turlara gelirken kask getir kendin için önemli ...görüşmek üzere

• Beğen
tamer bey eğer böyle bir gezi yaparsak, mükemmel olur diye düşünüyorum biz iki arkadaş olarak gezi ve gezilerinize katılmayı isteriz.
mail- vuralusta@hotmail.com bu konudan bizide haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler..

• Beğen
@kaptan vural 74

? Son olarak bir tur planlanmadı !
Birşeyler ayarlandığında burdan duyurulur. Burayı takip et.

Her ne kadar ramazan nedeniyle turlar az da olsa aksaklık yaşasa da , yapılmadan önce detayları buradan ilan ediliyor.
Çarşamba ve Cuma günleri fix sayılabilecek tur günlerimiz .
Çok özel bi durum olmazsa (yağmur vs. gibi) o günün akşamında Alibeyköy Meydanı'ndaki Mısır Heykeli civarında buluşup Miniaturk önünden geçerek veya Eyüp'e doğru yönelerek tüm Haliç çevresini dolaştığımız bir tur yapıyoruz.
Sonrasında vakti ve kondüsyonu :) yeten arkadaşlar kendilerince uygun bir "ek tur" yapabiliyor .
Olabildiğince bu başlığı izlemenizi öneririm .
Görüşmek üzere . . .

• Beğen
Beyler hava çok güzel bu akşam 20:30u geçmeden bir tur planlayalım.

Msn gelinde bi hızlı konuşalım.

Ben varım,
Emre(pugtdeem)
??? ___

Arkadaşlar yarınki tur için şimdiden organize olalım diyorum.
Gelmek isteyenler adını yazsın lütfen :) :

1- Zuhâl
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

evet tabiki sensin diğer emre ramazandan sonra katılabilişim yazmıştı.
ki artık sizi bir özelliğinizden ötürü ayırmak lazım :)
küçük emre veya kron emre diye ne bilim:D:D:D:D

Aaa Bak Ayıb ettiniz valla bi beni yazmamışsınız listeye yazın bakimm çabuk..

sGonzales (Ahemet ÖZDİL )

• Beğen
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa yarın tura ben de katılmak istiyorum .
Görüşmek üzere . . .

tamer bey böyle gezilere özellikle ramazan akşamlarında girmek istiyorum eğer bir daha ki tur belliyse beni haberdar ederseniz çok sevinirim teşekkürler msn adresim vuralusta@hotmail.com:)

• Zuhal
  • Mehmet
  • Kerem
  • Sertaç
  • Emre
  • sGonzales
  • tamer306
Tur eyüpdeki mısırın önünden başlıyor. Büyüklerimizden herhangibiri yazmadı ama buluşma saati : 20:30 herhalde, okeyleyen varmı ?

@kaptan vural 74

Yarın yapılacak olan tura gel . Cuma günleri yaptığımız tur uzun ve biraz hızlı oluyor. Yarın gelmeni tavsiye ederim. Sonra istersen cuma günüde gelirsin.

Geri