Scudo Sports

Haliç Turu

@Pugtdeem

Emrecim gördün madem neden mesaj atmıyorsun. Yüzünü gören cennetlik . Ben sana özel mesaj atayım dedim aşağıdaki hata mesajını veriyor. Beni msn'ye ekledin mi bisikletforum34@hotmail.com

"Pugtdeem has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
1-kemaletik
2-Ahmet Özdil (By:sGonzales)
3-Sertaç (sertacr88)
4-Pugtdeem
5-Kerem GÜNDOĞDU (keremkeke)
6- Zuhâl
7-
8-
9-
10-

Cuma günü Zuhâl de gelecek; ama arkadaşlar demedi demeyin: Meteorolojiden aldığım son bilgiye göre İstanbul pazara kadar yağışlı görünüyor.

Eğer yağmur yağmayacak gibi olursa, hava durumuna göre turu kesinleştiririz. Görüşmek üzere.

@kemaletik

Biliyorum şekerim! :D Merak etmeyin, aksilik olmadığı sürece Sarıyer'e kadar sizlerleyim.

Yağmurmu ? Boşunamı taktım o çamurlukları siz düşünün :D ben varım.

slm arkadaşlar cuma günü turunuza bende katılmak istiyorum.Buluşma noktanızdan sora Ortaköy taraflarına doğru gelseniz tam süper olur.
Kemal abi ayarlayabilirmisin acaba:)

@meral

Hoşgeldin Meral, iyi forumlar dilerim.

• Beğen
@meral

Meral Aramıza hoşgeldin merak etme bizim zaten ilk durduğumuz yer ortaköy oradan tura katılabilirsin. Sonrasıda dönüşte seni aldığımız yere bırakırız:D

• Beğen
@meral

arkadaşlar meral benim dogagezginlerinden arkadaşım :D
tanıştırayım :D

listeye ekliyorum

1-kemaletik
2-Ahmet Özdil (By:sGonzales)
3-Sertaç (sertacr88)
4-Pugtdeem
5-Kerem GÜNDOĞDU (keremkeke)
6- Zuhâl
7- meral
8-
9-
10-

• Beğen
@keremkeke

Pöhhhh geçersen ıslatırsın :cool:

Kerem abi varmısın perşembe günü düldüle gidip bişiler atıştırmaya ? Yarı tok bi vaziyette gelcem

Soner abi msn ye ekledim seni özeldende mesaj attım mesajını gördüğüm gibi ulaştım yani

• Beğen
@soneryen

Emre geçmiş olsun harbiden yandın sen bak :) dediğin gibi listedesin ama rengi karışmış kara liste deil yeşil listedesin.
Yani zehirlenerek gidicen :D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Kerem abi varmısın perşembe günü düldüle gidip bişiler atıştırmaya ? Yarı tok bi vaziyette gelcem

tamamdır kardeşim olur gelmek isteyen arkadaşlar olursa davetimiz hepinize baltalimanında yemek yicez:60:

• Beğen
@keremkeke

Tabi öle gelmek isteyen varsa niye gelmesi ne kadar kalabalık yemeğin tadı o kadar iyi olur, çünkü yemeğe sohbette eklenince herzaman tadı tuzu artar.

Sen saati falan ayarla mesela ben seni 20:10/20:20 arası fenerdeki durakta bekliyor olucam. uyarmı ve tabi gelicek olanlarada :)?

yarın havanın bozacağını düşünerek bu akşamki tura katılmayı düşünüyorum arkadaşlar. akşam saatlerindeki hava durumuna göre haberleşelim

• Beğen
Geri