Scudo Sports

Haliç Turu

Arkadaşlar, Sultanahmet gibi bir yerde, hele de ramazan ayında çok dikkatli olmanız lâzım. Hırsızlar dört dönüyor etrafta. Aman diyeyim!..
Biz Emre ve Kerem ile birlikte Sultanahmet'e gitmedik; ama dünkü Haliç turumuz harika geçti. Katılan ve renk katan bütün arkadaşlara teşekkürler. Haliç köprüsünde tesadüfen Aram'la karşılaştık. Ona da buradan selamlar. Hava güzeldi, keyifler güzeldi...Daha ne denir ki? Bir dahaki turda görüşmek dileğiyle!...

Scudo
evet arkadaşlar
bir haliç turunu daha kazasız belasız tamamladık :D
hepimiz çok eğlendik. yeni arkadaşlarımız katıldılar turumuza.
onlarla tanışmak sohbet etmekte zevkti.
katılan tüm arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkür ediyorum.
judith kardeşimizede tüm arkadaşlarım adına yeni okul yılında başarılar diliyorum.
cuma günü görüşmek üzere :D

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
arkadaşlar hepinize teşekkürler mazeret bulmak gibi olmasın ama bilen arkadaşlar var ankara istanbul mekik dokudum pazarteside tur yapınca tamamen bittim kısa kesmek zorunda kaldım bi daha ki turda görüşmek üzere ... bu arada dönüşte hiç durmadan saya yokuşunu çıktık helal bize Zuhal :)

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Arkadaşlar resimler çok güzel emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Önemli: Emre nerelerdesin (en son resimde en sağdaki gözlüklü arkadaşım) kardeşim hiç arayıp sormuyorsun. Haliç turuna katıldığını bilmiyordum senide karelerin içinde görünce çok memnun oldum. Ramazan'dan önce bende katılmıştım, artık ramazan'dan sonra Haliç turlarında görüşürüz. Burada nickini unuttuğum için özel mesaj atamadım. Mesajımı görünce bana özel mesaj at seninle konuşacaklarım var. M.Ali'nin selamı var. İrtibatı koparmayalım.

Resimler için teşekkürler Soner abi özelden ulaştım sana msnde yazıyor görüşmek üzere

TUR DUYURUSU
TARİH : 21 Eylül 2007 Cuma
SAAT : 20:40
BULUŞMA YERİ : Alibeyköy Mısır Heykeli
GÜZERGAH : Net değil :D Öneriler bekleniyor.Öneri gelmezse Sarıyer yapılacak gibi :D
KATILIMCI LİSTESİ (katılacak iseniz lütfen listeye kendinizi ekleyiniz)
1-kemaletik
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
.......

@kemaletik

Bide 10 Karakterden fazla yazmam gerekiyormuş onun için yazıyorum işte

@sGonzales

Saat çok geç. Zaten top 7:10 civarımı ne patlıyo bir meyeği 30 dk yediğimizi sayalımki olmaz :) eee nereye gitti o kadar saat.? bence 20:10 gibi mısırda olalım.

1-kemaletik
2-Ahmet Özdil (By:sGonzales) Bana Herşey Uyar...
3-Sertaç (sertacr88)
4-Pugtdeem
5-
6-
7-
8-
9-
10-
........................
........................

Dun aksamki tur organizasyonunu yapan, tura gelen, geride kalanlari bekleyen :D butun arkadaslara hos sohbetleri, sicakkanliliklari ve hersey icin tesekkurler..

Cuma gunu yapacaginiz tura gelmeyecegim, beni biraz asar.. ama carsambalari musait olup, gelmeye calisacagim..

Soneryen, (mesajindan onceki ) son resimdeki en sagdaki ve de gozluklu kisi galiba benim!? ama adim Emre degil, Mehmet.. Bu arada diger Mehmet'e de resimler icin ayrica tesekkur..

Sonraki turlarda gorusmek uzere~~

Mehmet memnun oldum kardeşim fakat son resimi büyük olduğu için silmişler. Rastlantıya bak. Benim bahsettiğim arkadaşımı resimde işaretledim.
tamam, pardon :D

Geri