Scudo Sports

Haliç Turu

@Zuhâl

Tabi zuhal karar senin ama araç ve yayalarla ne işimiz olucak onu merak ettim biz sadece sahil yolu üzerinden sultanahmete çıkıcağız ve bisikletleri elimize alıp orada bulunan cadde üzerinde yürüş yaptıktan sonra gülhane parkında ufak bi mola verip tekrar turumuza devam ediceğiz benim fikrim bu bildiğin gibi sahil yolundan direkt hipodroma çıkan ufak bi yokuş var oradada pek trafik olucağını sanmam..;)

Scudo
Bence güzergahı değiştirmiyelim,Sultanahmet çok kalabalık Haliç çevresi gayet güzel ama karar sizin tabi...

topkapıdan geçerseniz ben gelirim,aksaraydan bi arkadaş vardı geçen sizin tura katılmış onla bugün konuşursam ve o da gelirse o zaman da gelirim.

@mehmet_svm

peki arkadaşlar turun orjinali haliç çevresindeki bir turdur.
yarın 20:40ta standart parkurda turumuzu yapacağız. :D
daha sonra devam etmek isteyenler için artık s.ahmetmi olur ortaköymü olur orası allah kerim :D

@judith

Topkapıdan geçmek sorun değil sanırım emreden bahsediyorsun o buluşma yerimizi biliyor emre ile birlikte orayada gelebilirsiniz! Hem halicinde güzelliklerini görmüş olursunuz sanırım biz başlangıç olarak haliç turu ile başlıyıp oradan sultanahmet yapıcağız tabi sultanahmet istekli kişiler için istiyenler haliç turundan sonra serbest:D

@kemaletik

Evet dostum aynen dediğin gibi yapıcaz artık bişiler haliç turunun orjinalliğini bozmıyalımda. Sonrasını ayarlarız..

@kemaletik

Evet standart turumuzu yapalım sonra ayrılan unkapanında falan ayrılsın ama biz biraz daha sultan ahmet ve çevresini gezelim çünkü bide saat 11-12 gibi o civarlarda trafik olmaz.
Benim tercihim değişik parkurlardan yana aynı yerleri gez gez nereye kadar !.

Birde eğer aksaray ve civarından gelicek olanlar varsa ben, emre ve diğer aksaray civarındakiler unkapanında bekleyebiliriz.

Saygıdeğer haliç-fatih sakinleri:) akşama kerem abi ile ikimiz bir tur yapmaya karar verdik.
Bize katılmak isteyen olursa kıyı şeridindeki fener durağının orda olsunlar veya unkapanından eyüpe giden yolun üstünde olsunlar. ben 20:10 civarı fener durağının orda olucam kerem abide 20:00 gibi mısırdan herakete geçer herhalde.

Saygılarrr.

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
@judith

bu akşammı yoksa yarın olacak olan turamı ?

@judith

İnşallah bekleriz:)
Wolfram yarın sende gel seninlede bi tanışalım. yeri biliyosun meşhur fener otobüs durağı:D

@kemaletik

arkadaşlar standart turunuzun tahmini mesafesini ve ortalama hızını öğrenebilirmiyim

Sevgili Başarist , merhaba . . .
Haliç Turu'nu 23 - 25 km. gibi bi mesafede yaklaşık 20 km gibi bir ortalama hızla turu gerçekleştiriyoruz.
Buna evden buluşma noktasına ulaşma ve geriye dönüş de dahil.
Dolayısıyla (+) , (-) 3/5 km farkedebilir bulunduğun konuma göre .
Ve son olarak da turun temposu yavaş arkadaşlar dikkate alınarak belirleniyor , dolayısıyla yavaş kalır mıyım diye düşünmeye gerek yok . . .
Hızlıysan da biz ne yaparız diye düşünmeye başlayalım şimdiden :D

teşekkür ederim tamer bey malesef o kadar hızlı değilim :) benim tempoma uygun bir tur, bir aksilik olmazsa yarın yarın size katılacağım.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Tura ben de gelmeye calisacagim. Sertac otobus duraginda saat kacta olacaksin, 20.00 de mi ? Ayrica tur temposu guzelmis, klasik tur bittikten sonra sultanahmete kadar ya da nereye kadar uzatirsaniz gelirim! :D

..bir husus var ki; benim bisikletin fari vardi, caldilar; gece turu oldugu icin sabahtan bisiler alsam mi acaba!? al diyecek olanlar belki marka/model/bisikletci de onerebilirler?

gorusmek uzere..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Fatih'te oturuyorsan Sirkeci'ye git orada çok farklı çeşitler içinden sana en uygun olanını bulacağına eminim. Çok dandik bir şey alma. Çok pahalı olmasınada gerek yok diye düşünüyorum. İyi birşey istiyorsan SIGMA ile Pro markanın modellerine bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: WolfraM
Selam grup
Ben 8:20/8:25 gibi duraktan çıkış yapıcam, eğer beni göremessen bu saatler civarında eyüpe doğru bas gel mısır meydanda bekle (wolfram)
Birde kerem abi ile dünkü gezimizde süper bir yere girdik (ŞEKİL 1-A) fakat benim tok olmam sebebi ile bişey yemedim ama bugünkü turda aç gelip buraya beraber girecez:) bence sizde biraz aç gelin beraber yemiş oluruz.
Tur yavaş tur olduğundan herkesi bekleriz...
http://www.resimkaydet.com/001/images8/1190157618.jpg
ŞEKİL 1-A

merhaba arkadaşlar dün güzel bi tur yaptık sertaç ve ben daha sonra yolda alper le karşılaştık bu akşam 20:40 ta mısırda görüşmek üzere bu arada düldülün kebaplarıda süperdir :)

valla dün akşam size çok fazla eşlik edemedim malum o gün 7.5 saat bisiklet sürünce birde tam dönüşte sizle karşılaşınca bu gün kendimi çok kötü hissediyorum.ama canımız saolsun :D bu günkü yapıcagınız tura katılamıcam işlerimden dolayı size iyi eğlenceler dikkatli olun gece vakti

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Geri