Scudo Sports

Haliç Turu

evt beyler yarın işi olmayan varsa bana özel msj atsın. yarın arkadaşın bisikleti ile biraz dolaşacağım...

Scudo
@çağatay_çankaya

ben varım dostum hem seninle tanışmış oluruz. ama tabiki akşam 7 den sonra olmak şartıyla:)

Gerçi 12 Eylül Çarşamba akşamı için açılmış bir başlık var .
Ama yine de bu başlık altında da bir davet bulunsun istedim .
Daha önce de yaptığımız üzere saat 20:00'da hareket edecek şekilde Alibeyköy Meydanındaki Mısır Heykeli'nden başlayarak pedallayacağız .
Katılabilecek durumdaki arkadaşları aramızda görmek isteriz .
Kask ve eldiven bulundurmanız ricamı tekrarlayarak yarın akşam görüşürüz . . .

Tamer abi arkadaş WD-40 benzeri bir yağ getirecekti. O arkadaştan haber var mı? Bende gelebilirsem düşünüyorum ama kesin değil.

Arkadaşlar merhaba .
Bu başlığın asıl haberleşme alanı olmasını rica ediyorum ben .
Grup etkinliklerimizi olabildiğince burdan yürütürsek izlenirliğimizi ve diğer üyelerin ilgisini daha fazla çekebiliriz . Rating meselesi anlayacağınız :D
Belirli tarihler için açılmış başlıkları günü geçtikten sonra mesajlaşmak için kullanmayalım isterim . . .
Ayrıca buradan da 14 Eylül Cuma akşamı için herkesi aramızda görmek istediğimizi paylaşmış olalım .
Katılacak arkadaşlarımızdan kask ve eldivenlerini unutmamalarını rica ediyoruz .
Görüşmek üzere .

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
evet arkadaşlar sıra geldi yeni turaaaaaaa :) özledim yawww :)

Evet görüşürüz.

Bide şu yaptığım logo herkesde değişik yaa :D acaba herkesinkini sabitlesekmi ve hangisi daha güzel duruyo?, ona göre onun linkinin çalıp imzalara yerleştirelim.

arkadaşlar merhaba bu hafta şampiyonlar ligi maçı dolayısıyla turu salı günü yapmayı uygun gördük zuhal kemaletik tamer306 mehmet_svm geliyorlar ahmet arkadaşımızdanda birazdan haber gelir sizinde görüşlerinizi bekliyoruz ( kusura bakmayın bu sene fenerbahçe ligde bi şey yapamıyor bari şampiyonlar liginde yaparsa filan biraz maç izlemiş oluruz :) )

Salı günü görüşmek üzere umarım katılım yoğun olur..

@keremkeke

benim için bir problem yok benim zaten haberim vardı salı günü olacağından kemal abi söledi, ok dedim ama bence şu futboldan ne anlıyosunuz ben sizi hiç anlamıyom:D loooo 20 kişi koşturuyo sizde onları izliyonuz:D:D:D:D

Bizim çatımız olan bu konuyada koyayım yalova videolarını:)
(link)
(link)
(link)
İlk defa böyle bir bisiklet yarışına gittim ve sanırım zehiri kaptım:), bir takımın antremanlarına katılıp beğenilirsem onlardan olmak istiyorum. Gerçekten hayatta tadılması gereken bir zevk olduğunu düşünüyorum bu bisiklet yarışlarının.
Aslında şöyle hep beraber bi lisans çıkartıp, hayattan defakarlıklar yapıp antremanları sıkılaştırıp bir yarışa girsek çok güzel olur diye düşünüyorum. Yanlışmıyım.. ?

Evet arkadaşlar yarın akşam 20:40'ta aynı yerde görüşmek dileği ile diyerekten bir konuya değinmek itiyorum madem ramazan ayındayız bari sultanahmet çıkartması yapalım diyorum. Hem Topkapı ve çevresinden katılmak istiyen arkadaşlar var ise yoldan onlarıda almış oluruz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi lütfen bekliyorum.

@sGonzales

benden çok yaşayacaksın :D benimde aklımdaydı :D gayet ii olur
hemde dediğin gibi çevreden arkadaşlarla tanışma fırsatıda yakalamış oluruz.
tabi bu konuyu okurlarmı gelirlermi onu bilemicem. acaba yeni bir başlıkmı açmalı ??

@kemaletik

ikinizde benden çok yaşıyacaksınız:) çünkü benimde aklımda ortaköy sarıyer deilde, sarayburnu kum kapı ve dahada ilersi gibi bişey geçiyodu:D

Bence her turda çok değişikyerleri gezelim hatta kaybolalım:D

@sGonzales

Ahmet'ciğim bu fikir ancak senden çıkardı zaten! :p
Ben Sultanahmet'e gitme taraftarı değilim, hele de ramazan ayında oradaki yaya ve araç trafiğini hesaba katarsak!...Öyle yapacaksanız ben yokum, peşinen söyleyeyim. :(

Geri