Scudo Sports

Haliç Turu

hava hiç iç açıcı gözükmüyo yağmaz inşallah ya 2 haftadır ne bu şans böyle.
meteor.gov.tr'ye baktım yağış gözükmüyor ama hadi bakalım..

Scudo
emre yada meral buralardamısınız,huuu :) akşam şişli de kaçta buluşuyosunuz?

@maskesiz

huuu burdayım:)bi aksilik olmazsa emre 7 gibi migrosun oraya gelcek ordan devam edicez.(köşe de beni bıraktığınız yer)Seni de bekleriz o zaman.

Not:Kerem sen de maçlar yüzünden hep ekiyosun bizi walla:)

1- Zuhâl +
2- sGonzales ( + / - ) Belli değil bu akşam M.Köy'de maç var tırafik açık olursa yetişebilirsem geliyorum.
3- tamer306 ?
4. bibidibabidibu ------ iyiki varsın futbol
5. pugtdeem +
6. mehmet_svm +
7. sertacr88 ++
8- wolfret ?
9- meral +
10- başarist -
11- rider34 ?
12- wolfram ?
13- blueboy +
14- çağatay_çankaya -
15- soneryen ?
16- dagci +
17- fatihgüven+
18- maskesiz +

arkadaşlar tur bu akşam için değil mi? öyleyse ben de varım :) sirkeci'de buluşan varsa katılayım.. nerelerde toplanıp katılıyorsunuz?

@elif

Evet Bu Akşam Kısmetse.. Ayrıntılı bilgiyi 130. Sayfa 1292. Mesaja'da bulabilirsin..

@elif
evet elif saat 20:00'de Alibeyköy'de mısır heykelinin önünde buluşuyoruz bekleriz.
Arkadaşlar yanlışım yok di mi?

evt ayrıntılı bilgiyi buldum ama hangi noktadan güvenli bi şekilde katılabilirim diye düşünüyorum :) beşiktaştan gelen arkadaşlara katılabilirim eminönü'den, ya da neresi uygun olursa.. eminönü'ne yakın bir yere gelebilirim..

meral'cim alibeyköy bana epey uzak kalıyor..

arkadaşlaaar yardımcı olacak kimse yok mu??

@elif
Haklısın elif bana da uzak olduğu için pek katılamıyordum ama arkadaşların desteğiyle daha sık katılmaya başladım:D Sen daha da uzakta oturuyosun galiba.Biz bu akşam beşiktaştan diil de şişli'den gidicez.Sen ne taraftan gelceksin?

@elif

Eyüp mısır heykelini biliyorsan oraya yoksa beşiktaşdan gelen bi grup var onlarla konuş unkapanı köprüsün orda buluşun. beşiktaşdan gelenler; meral, başarist,dejavu,maskesiz/dengesiz :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
unkapanı köprüsü taksime giden yokuşa bağlanan köprü değil mi? bu güzergah bana epey yabancı o yüzden kaçta nerede olacağınızı kestiremiyorum..

birileri insaniyet namına cevap verir diye yarım saattir bilgisayar başındayım :D

biraz mola veriyorum :D umarım güzergah konusunda yardımcı olursunuz :)

@sGonzales

Arkadaşlar akşama doğru sağlık problemim nüksettiği için - çok istememe rağmen - bu haftaki tura katılamayacağım. :( Haftaya görüşebilmek umuduyla...

@meral

ekmek değil ama ben senelerdir futbolla meşguldüm bisiklet maceram 3-4 aylık ;) yenersek dünya kupasına gidiyoruz hem çarşamba günü olan maçlar hep önemli maçlar uluslararası oynanılan maçlar mesela haftaya fenerbahçe-inter maçı var hafta sonu lig maçları var hiç sorun olmuyor hep turdayız :D
yoksa elbetteki sizinle turlamak çok zevkli

Arkadaşlar emrenin(pugtdeem) ve benim işimiz çıktı gelemiyoruz maalesef:(Maskesiz sen hala katılcaksan Beşiktaş'tan devam et istersen.
Elifçim inan yolları bilsem sana yardımcı olucam ama yanımda birileri olmasa ben kaybolurum o derece yani:)Bu hafta bi tek maskesiz var Beşiktaş'tan gelen sanıyorum o sana yardımcı olabilir belki.

Nerden geliyosun,ben saat 19:30 da unkapanı köprüsü üzerinde olucam

Eee kim kaldı tura gelen bu güzel ve yağışsız havada bu kadarmıyız.
Bende gelmemeye karar verdim arkadaşlar,sizleri toplu halde görmek ve öyle katılmak isterdim,açıkçası moralim bozuldu katılımsızlıktan bu kalabalık listeden kala kala 5 kişi kalmış 1 de trafik ten kurtulursa gelecek sgonzales kardeş.
Elif sana da msj yazdım ama sende kusura bakma lütfen,bende yokum bu akşam :(

18. maskesiz -

anladım maskesiz sağol.. açıkcası epey yol gelmem gerekecek pek tekin olmayacak :) sağlık olsun.. başka güzergahlarda turlarız artık..

zaten anladığım kadarıyla 14 kişi de tüymüş :D ee soğuk tabi hava :D

Bari haftasonu Kumköy yada Tuzla için hepberaber pedal çevirelim.Bu grubun yarısı dahi gelse zatenn 20 kişi oluruz :D :D :D
Fenamı olur rekor kırarız

Geri