Scudo Sports

Haliç Turu

@keremkeke
Hımm.. Napalım yaw millet dönerken biz gidicez ya bana koyan o yine bizsiz istanbulun işgencesini çekicekler.. Ama bodrumdan veya kuşadası veya didim veya ne marmaristen yazarız arkadaşlara :D:D:D

@keremkeke

Tamam o saat banada uyar tabi uyuya kalmassam:D Daha iyi erkendede döner biraz pazar günün keyfini çıkartırız..

@başarist

Abi sen boşver yanlış okumayıda buluşalım birgün yaw... Şöle Kerem sen ben bişileri masaya yatırıp üzerinde çalışalım.. :p :D

Scudo
@başarist

abi nerelerdesin ihmal ediyorsun bizi:)
pazar sabahı geliyorsun dimi?

@sGonzales

Neleri abi:p
Biri bana kap iznini gel falan demişti ama ..:D

@fatihgüven

iznini kaptıysan sende dahilsin bize :)
ben gözüme kestirdiysem sen rahat gidersin o yolu :)

@fatihgüven

Fatihim aynen öyle ailenden izin al, nüfus cüzdanı fotokopisi (ön-arka), kısa özgeçmişin ve 2 vesikalık fotografla tura katılabilirsin :D

@ieren34

Tur sabah kahvaltısı ve sonrası orman içinde bir sürüşten oluşuyor.. Sabah erken çıkmamızın neden hem serin olması hemde dönüşümüzün erken olması için tahminen 30-40km.'lik kısa bi gezi olacak.

@ieren34

sabah 06:25'te alibeyköy mısır heykelinin orada olabilirsen hepimiz orada olacağız..

tura saatler kaldı
eğer gelmek isteyen olursa lütfen telefondan ulaşsın
0554 231 43 11

Arkadaşlar Benim de Eyüp'ten farkım yok (iş iş iş) Beni listeye otomatik eklemişsiniz gelmezsek olmaz artık :) geliyorum haberiniz olsun.

@başarist

tamamdır abi sbaha bekliyoruz
aman bekletme erken gelllll
sakın geç kalma erken gellll :D

ayakta olan uyumayanm biri varmı?
ben biraz efkar dağıtıyorum :D

turumuzu bu sabah gerçekleştirdik
benim için çok güzel bi sabahtı herkese teşekkürler :D
Ahmet şimdi uykuda resimleri yarın bekliyoruz :)

Günaydın.. Evet kerem dün uyumuşum hemde öyle böyle değil eve gidip duş aldım yattım gözümü bi açtım saat sabaha karşı 4 ben bile okadar nasıl uyudum şaşıyorum.. Resimleri albüm yaptım (link) linlinden bakabilirsiniz..

@fatihgüven

sağol Fatih sana da
kısa yol olmasına rağmen bende epey yoruldum
hem uzun süredir binmemek hem biraz araziye girmemiz epey kastı ama güzeldi
haftaya biraz daha hızlı bi şekilde öğle sıcağına kalmadan tekrarını gerçekleştiririz

doğru hep unutuyorum
sonraki hafta yaparız artık
antalya için antrenman gerekiyor nasılsa :)

Geri