er ai
bozkır gezgini
- Tepki
- 573
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar kesinlikle katılıyorum Hakan Ural çok yanlış bir iş yaptı. Fakat konu Türk sineması olunca aslında onlarda bizim gibi sahipsizler. Bizim en büyük sıkıntımızdan bir tanesi bisiklete gereken önemi vermeyen politik çevreler vesanat camiasıdır . Bisiklet kullanan ünlüler isimli bir başlıkta gördük ,çoğunluk yabancı sanatçılar yada politikacılardır.
Hakan Ural saçmaladı eyvallah kabul. Fakat emekle pedal çeviren bizlerin emek vererek tek sermayesi bedeni ve sanatı olan kişileri haklı olsak dahi ağır ithamlardan kaçınarak eleştirmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Karakter olarak eleştirin , hakkımızda var. Fakat yapmış olduğu sanatı eleştirirken kötülemeyin. İnsandır hata yapmıştır. Daha öncede yazmıştım. Aklı başına gelir Hakan Uralın ve hatasından geri döner diye.
Sanat ve sporu zayıf kalmış bir toplumuz. Sanatta ,sporda ve kültürel etkinliklerde ileri olmayan bir toplum uygarlıkta da hak ettiği yere gelemeyecektir. Bazı mesajların üslubu hiç hoşuma gitmedi. Hakkımızı savunacağız , bisikletimize ve bisikletçilikle alakalı faaliyet ve gelişmelere karşı duranlara gerekeni yapacağız. Tabi sporculuğumuzdan ve jentilmenliğimizden taviz vermeyerek. Cümle forumdaşlarıma saygılarımı sunuyorum.
Annem zamanında TV8'de Hakan Ural ile bir kadının sunduğu Seda'ydı galiba, programa bakıyordu. Adam sürekli dudaklarını yalıyor. Başlık açılınca ilk aklıma gelen şeylerden bir tanesi dire o oldu. "Son dudak yalayıcı" yanlış anlaşılmasın kendi dudağını
18 yıldır söz konusu bisiklet yolunun olduğu yere 200 mt uzakta yaşıyorum orada bisiklet yolundan evvel de börtü böcekten bile trafik tıkanırdı bir de o cadde bulunduğu bölgenin piyasa yapma mekanıdır haftasonu herkes arabasına atlar gelir park sorunu da olduğundan yol kenarına 2 sıra park yapılır, yol üstünde (park cebinde değil sağ şeritin üstünde) bol bol boş taksiler yolcu bekler, bir de bulunduğu bölgenin zenginlerinin takıldığı bir cadde olduğundan oraya gelen araçlar 2 metre genişliğinde 5.5 metre uzunluğunda devasa SUV tipi veya yine binek halk tipi otomobillere kıyasla daha büyük olan BMW 5, 7; Mercedes E, S serisi otomobil sayısı da hayli fazladır 1 metre genişliğinde olan bisiklet yolu bunların yanında hiç bir şeyBir de Bağdat Caddesi’ne yapılan bisiklet yolunu görseydik. Belki de yolu daralttığı için böyle bişey söylemiştir. Zaten Türkiye’de yollar en başından bisiklet düşünülerek yapılmadığı için sonradan yapılanlar çok zorlama duruyor.
Selçuk Ural'ın gayrıymeşru oğlu olarak düzeltmek isterim. Hatta Selçuk Ural evlatlıktan reddetti kendisini. Kaliteyi anlayın yani 😆Tam bir gerizekaliymis. Demek jipi yola sigmiyor arkadasin yola parkedip alisverisini yapamiyor. Utanmaz ahlaksiz bir de sanirsin cadde arkadasin.
Hayir sanatci gormesek haklisin diyecegiz de Selcuk Uralin oglu olmaktan baska vasfi yok. Bir de Turk Sinemasinin yetistirdigi gelmis gecmis.... artik akliniza ne gelirse diyecegim yetisseydi adam olurdu.
Yetismemis ham daha bu ham. Yetisecegi de yok artik
Benim tepkim direkt olarak buna ve sonrasında bunun gibi olan herkese. Herif medya desteğiyle iğrenç fikirlerini kendi gibi olanlara yayıyor. Cehalet ve böylesi külhan tavırlar zaten moda, Herkeste bir Kurtlar Vadisi özentiliği mevcut, aha bi' de bunun gibi bir hıyardan da desteği alınca al başına belayı. Trafikte bunlardan yüz binlerce var.Tepkimiz direkt bu adama değil. Korkumuz, bu tarz paylaşımlardaki cahilliğin, arsızlığın toplumda mutlaka bir kesimde karşılık bulacağını bildiğimiz için.
Umarım, bu adamı izleyip "Adam haklı laa" diyeceklerle hiçbirimizin yolu kesişmesin.