Scudo Sports

Hakan Ural'ın bisikletlileri uyarması

Seda Sayanın eski kocası olması dışında başka vasfı olmayan bir adam.
Bir insan sadece bu şekilde hatırlansaydı yerine kim olursa olsun hayata nefret kusardı. Çok da ciddiye almayın.
Seda Sayan’ınki Sinan Engin :)

Scudo
Vala ben şimdi cimere bisiklet kullananları zor durumda bırakıp halka kötü örnek oluyorlar diye ikisini de şikayet edeceğim

Reyiz çıkıp Bağdat Caddesini yıkıp yerine Kanal yapıyorum desin, ilk alkışlayan bu adam olmazsa adımı değiştiririm.Derdi, hedefi ''bisikletli'' felan değil, anladınız siz.;)

Bu dangalak bizim halimizden ne anlasın

Sabah programlarında sanki kuantum fiziği konuşur gibi mahalle kadınları tarzı dedikodu yapan birinin ne dediği çokta önemli değil kanımca

Hakan ural sanatçı mı? Biz de arabanı istemiyoruz

Videoda sunucu vardı yancısı onun varmı İnstagramı falan FB tv galiba oraya şikayet edeceğim edelim

Bulduğum iletişim bilgileri değişmediyse sabah kahvaltı sonrası ilk işim o sunucu bozuntusunu şikayet etmek olacak.

Fenerbahçe Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0216 542 1907

Fenerbahçe Mail Adresi
halklailiskiler@fenerbahce.org

Bir de Bağdat Caddesi’ne yapılan bisiklet yolunu görseydik. Belki de yolu daralttığı için böyle bişey söylemiştir. Zaten Türkiye’de yollar en başından bisiklet düşünülerek yapılmadığı için sonradan yapılanlar çok zorlama duruyor.

Aslında katıldığı tv programını toplu olarak twit yağmuruna tutmak lazım ki dile getirip tv den özür diletmeli

Fenerbahçe kulübüne ve kanalına şikayet yazısı gönderen arkadaşlara teşekkürler; ben de göndereceğim. Twitter'dan da yüklenilebilir.

Başlığa girmemek için kendimi 4 sayfa tuttum ama daha fazla dayanamadım; bu zata söylemek istediklerim var:

''Kaç yaşındasın sen? Kaç yaşındasın sen? Hayır bi dakka, kaç yaşındasın sen? Bana yaşını söyle. Kaç yaşındasın sen?
Ben sana soruyo muyum nerede arabaya biniyorsun diye?
Ya Feridun abi...''

Hakan Ural Türk sinemasının yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biridir. Türk sinemasının dünyada tanınmasında büyük emeği geçmiştir. Ayrıca engin bilgi birikimi ve doğuştan gelen entelektüel altyapısı sayesinde, gençlerimiz için çok önemli bir rol model vazifesi yapmaktadır. Görüşleri son derece değerli ve kıymetlidir. Sözü geçen mahalde bisikletli görmek istemiyorsa bunun mutlaka makul/mantıklı bir sebebi vardır ve bu sözleri de bisikletlilerin sağlığını ve mutluluğunu önemsediği için söylediğinden %110 eminim.

#HakanUralıYedirmeyiz

Oynadığı filmlere baktım.Screenshot_2020-06-12-12-38-55.png

Serdar Ortaç'ın çok sevdiğim bir şarkısı ile cevap vereceğim.

Seni izleyeceğim, internete yazık.

Bisiklet kullananları sadece ve sadece bisiklet kullananlar anlar desek yeridir herhalde. Bu gibi karakterdeki insanlarla bırak muhatap olmayı görmek bile insanın sinir katsayısını yükseltmeye yeter de artar bile. Ne diyelim insandır MAL'ı olan konuşuyor işte. :))

Arkadaşlar kesinlikle katılıyorum Hakan Ural çok yanlış bir iş yaptı. Fakat konu Türk sineması olunca aslında onlarda bizim gibi sahipsizler. Bizim en büyük sıkıntımızdan bir tanesi bisiklete gereken önemi vermeyen politik çevreler vesanat camiasıdır . Bisiklet kullanan ünlüler isimli bir başlıkta gördük ,çoğunluk yabancı sanatçılar yada politikacılardır.
Hakan Ural saçmaladı eyvallah kabul. Fakat emekle pedal çeviren bizlerin emek vererek tek sermayesi bedeni ve sanatı olan kişileri haklı olsak dahi ağır ithamlardan kaçınarak eleştirmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Karakter olarak eleştirin , hakkımızda var. Fakat yapmış olduğu sanatı eleştirirken kötülemeyin. İnsandır hata yapmıştır. Daha öncede yazmıştım. Aklı başına gelir Hakan Uralın ve hatasından geri döner diye.
Sanat ve sporu zayıf kalmış bir toplumuz. Sanatta ,sporda ve kültürel etkinliklerde ileri olmayan bir toplum uygarlıkta da hak ettiği yere gelemeyecektir. Bazı mesajların üslubu hiç hoşuma gitmedi. Hakkımızı savunacağız , bisikletimize ve bisikletçilikle alakalı faaliyet ve gelişmelere karşı duranlara gerekeni yapacağız. Tabi sporculuğumuzdan ve jentilmenliğimizden taviz vermeyerek. Cümle forumdaşlarıma saygılarımı sunuyorum.

Geri