Scudo Sports

Haftasonu turları

Tepki
13
izmir ili içersinden veya ilçelerinden ve de hatta tüm Türkiye' den herkese açık olan turlarımıza bisiklet binmeyi bilen her yaştan bisiklet severi bekliyoruz.

EGE PEDAL EYLÜL AYI
BİSİKLET TURLARI

TARİH : 5 Eylül 2009
TOPLANMA SAATİ : 9:00
TOPLANMA YERİ : Karşıyaka iskele
GÜZERGAH : Kaklıç - seyrek

TARİH : 6 Eylül 2009
TOPLANMA SAATİ : 8:30
TOPLANMA YERİ : Konak iskele
GÜZERGAH : Pınarbaşı – Kavaklıdere – Kemalpaşa – Armutlu

TARİH : 12 Eylül 2009

TARİH : 13 Eylül 2009
GÜZERGAH : Konak – Karabağlar – Gaziemir – Menderes – Balaban göledi – Konak

TARİH : 19 Eylül 2009

TARİH : 20 Eylül 2009
TOPLANMA SAATİ :
TOPLANMA YERİ :
GÜZERGAH : Bayram tatili

TARİH : 26 Eylül 2009

TARİH : 27 Eylül 2009
GÜZERGAH : Karşıyaka- Menemen – Aliağa- Şakran

EGE PEDAL EKİM AYI
BİSİKLET TURLARI

TARİH : 3 Ekim 2009

TARİH : 4 Ekim 2009
GÜZERGAH : Konak – Karabağlar – Buca – Buca gölet

TARİH : 10 Ekim 2009
GÜZERGAH : Kaklıç – seyrek

TARİH : 11 Ekim 2009
GÜZERGAH : Karşıyaka – Kaklıç – Seyrek - Maltepeköyü

TARİH : 17 Ekim 2009

TARİH : 18 Ekim 2009
GÜZERGAH : Konak – Bornova – kampus önü – Sabuncu beli – Manisa – Muradiye – Emiralem – Menemen – Karşıyaka

TARİH : 24 Ekim 2009

TARİH : 25 Ekim 2009
TOPLANMA YERİ : Kokak iskele
GÜZERGAH : Konak – Güzelbahçe – seferihisar yol ayrımı – Bademler köyü

katılan veya katılmak isteyen herkese şimdiden çok teşekkürler..

Scudo
Hafta sonu bisiklet ile dışarı çıkmak gerçekten tam bir işkence.

• Beğen
Tepkiler: utksn
Nerede ve ne zaman çıkıldığına bağlı. 🙋🏼‍♂️
Sabah 11 gibi yola çıkmama rağmen trafikten geçilmiyor anca şehirler arası yollarda biraz rahat sürülüyor ondada doblocu amcalar önümüze kırıyor zaten emniyet şeridinden gidiyorum arkadan motorsikletliler gelip korna öttürüyor emniyet şeridinden gittiğim için.

Nerede sürüyorsunuz bilmiyorum ama İstanbulda haftasonları Şile Ağva tarafına giden yollar yada Çatalca üzerinden Silivri Saray ın köylerine giden yollar çok güzel oluyor. Evet taciz hep var ama çok da dert olmuyordu.

Sabah 11 gibi yola çıkmama rağmen trafikten geçilmiyor anca şehirler arası yollarda biraz rahat sürülüyor ondada doblocu amcalar önümüze kırıyor zaten emniyet şeridinden gidiyorum arkadan motorsikletliler gelip korna öttürüyor emniyet şeridinden gittiğim için.

İstanbul da yaşayanlara Allah yardım etsin 2 hafta önce Bursa Balıkesir Bandırma turu yaptım 4 gün Balıkesir 2 gün bandırma da kaldım İstanbul da 10 güne yakın kaldım İstanbul da iken 7 defa ölümlü kaza atlattım tamam diğer şehirler İstanbul için çok küçükler ama bu nedir yav şehirler arası yollar daha güvenli gibime geliyor

Pazar günleri 6-10 arası en ideal saatler, her yere arabayla giden bütün hımbılların uyuduğu vakitler.

hafta sonu outdoor aktiviteleri kesinlikle erken saatte başlamalı. çünkü millet uyanıp kahvaltısını ettikten sonra saat 11:00-11:30 gibi kendini dışarı atıyor. onlar çıkarken bizim dönmemiz gerekiyor. diğer şehirler sanırım bu anlamda daha rahattır ama istanbul için gerçek maalesef bu.

hafta sonu outdoor aktiviteleri kesinlikle erken saatte başlamalı. çünkü millet uyanıp kahvaltısını ettikten sonra saat 11:00-11:30 gibi kendini dışarı atıyor. onlar çıkarken bizim dönmemiz gerekiyor. diğer şehirler sanırım bu anlamda daha rahattır ama istanbul için gerçek maalesef bu.
Maalesef öyle, yazın pazar sabahları 6 gibi kalkar çıkardım ara sıra mis gibi oluyordu fakat hava soğuyunca sabah 6 da kalkmak insana gerçekten zor geliyor.
İşin kötü yanı hafta sonu kafa dinlemek bize hikaye oluyor bu yüzden.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Geri