Scudo Sports

Haftasonu Turları 2012 YAZ

30 Haz-01 Tem haftası Sizce 2. tur hangisi yapılmalı?

• Gökçeada Turu

• Gelibolu Yarımadası Turu

• Bozcaada Turu

• Bandırma - Assos Turu

• Bandırma - Akçay Turu

• Bandırma - Erdek - Marmara Adası Turu

• Toplam katılım
    15
  • Anket kapanışı .
Scudo
Saat 10 cok gec arkadaşlar bakın maazallah gebeririz hepimiz o güneşin altında. En gec 9da Üsküdar iskelesinin önünde olmamız gerekiyor bence. Beyin kanaması geciririz yahu

hatta söyle bir fikir atayım saat 12 de üsküdar iskele önünde buluşulsun.Herkes farklı yerlerden gelecek isteyen istediği yerden gelir.Buluşma yeri orası olur.

Bandırma-Assos turu bomba olur. Parkuru biliyorum. Kaz Dağlarının keyfi başkadır..

@Rikoenriko

Arkadaşlar,
son durum 12:00 da Üsküdar iskele önünden hareket ediyoruz.
isteyen istediği yerden gelebilir.
Katılımcı listesinde son durum son durum;
1- Riko
2- Rıdvan UĞUR
3-Mehmet Ekmekçi

Rotalar cok guzel.Zamanim olursa herbirinde surmek isterim.Ancak 6 numarali tura ozellikle gelmek isterim

az önce caddebostana gittim geldim sıcakdan çok rüzgar zorladı sahil şeridi tabi. bugün hava sıcaklığı mgm.gov.tr de 31C rüzgar hızı 25km/sa olarak gösteriyor yarın sıcaklık 34C rüzgar 15km/sa. diyor
Gelmek isteyen ve de kesin gelecek arkadaşlar onaylarını versinler 12de Üsküdar iskelesinde buluşalım, nekadar kalabalık okadar iyi olur hem önümüzdeki haftasonundaki tur için- ki anketlerde bandırma erdek marmara adası önde gidiyor :) - tanışmış oluruz. ve kişisel ricam ufak hava pompası olan varsa getirebilirse sevinirim.
bu arada ben bostancıya kadar bisikletle oradan kadıköye ferry ile oradan da harem üzerinden üsküdara bisikletle geçeceğim haaala yoldaş arıyorum duyurulur :)

Riko benide listeye ekle ben işe bisikletle (beşiktaşa ) gelicem oradan da 11-45 te işten çıkıp 12 de üsküdarda olucam. Riko telefonunu aldım ben seni ararım birşey olursa.

Benide listeye ekleyin bende geliyorum bir aksilik olmazsa.

arkadaşlar o saatte yola çıkılmaz
ben gelmiyorum.
size başarılar dilerim.
he o gün ben genede aynı rotadan cıkıcam poloneze
ama sizden bir iki saat önde olucam.

29-30 Haziran ve 1 Temmuz' da Erdek' te 10 Riders Enduro Motorsiklet Festivali var... Belki bileniniz vardır... Rotanızı Erdek' te sonlandırıp festival kapmasında ki Hayko Cepkin konserinide ekleyebilirsiniz... Bir aksilik olmazsa orada görüşebilirizde...
Selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
rıdvan arkadaşım evet saat 12-14 arası gerçekten çok sıcak olacaktır ama ozaman saat 7de üsküdarda olup misalen 9da polonezköye gittiğimizi varsayarsak ki burada da 2 problem var okadar erken saatte nasıl gelicez üsküdara, 2.si polonezköy içinde de bisikletle turlayacağımızı düşünürsek senin hesabınla da öğlen oralarda gezeceğiz yani demek istediğim biz o güneşi her türlü yiyeceğiz ama su,ayran,kola molaları ile katlanabilir hale getirmeye çalışırız. seni de aramızda görmek isteriz hem sonraki turlar için tanışıklığımız olur hemde o uzun yolu tek başına gitmezsin. Fikrini değiştirirsen aynı saat aynı yer. What Say you?

Listede son durum;
1- Riko
2- Mehmet Ekmekçi
3- myurtgezer
4- sameducar
5-...

Saygıdeğer Ricoenrico turlarını gördüm çok beğendim. Hatta bugünkü Polonez haricinde ki zaten otomatikman katılamıyorum hepsine katılmak isterim. Hatta buradan direk bisikletle gidip gelmek isterim ama zaman kısıtlı olduğu için sanırım bu fikir gerçekleşmeyecek. Senin bu topiğin başındaki ankette ben tercihimi Gökçeada turu olarak belirttim ama genel istek ne yönde olursa ona katılırım. İstanbul içinde çok gittiğim için artık İstanbul dışı turları tercih ediyorum. Bu arada uzun zamandır karşılaşmadık. Benim buradaki rumuzum kaşif'ti ama sonradan kendi ismimi ve soyadımı yazdırttım. Buradan veya Face'den iletişimde olabiliriz. Son olarak da bir arkadaş motosiklet festivalinden bahsetmiş. Ben yaptığı gürültüden, havayı kirletmesinden ve yaya kaldırımında giderek yayaların haklarını çiğnediklerinden dolayı kesinlikle motosiklet festivaline katılmak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
arkadaslar selam,polonezkoy turunu gecen yıl kudret abıyle yaptık.bıraz yorucu bol rampalı ama zevklı bır turdu.ozellıkle cavusbası polonezkoy arasında bırkac uzun ve dık rampa var.sabırlı olayı gerektırır.eger uygun olursanız bız yarın sabah kurtkoyden sıle yapıcaz.sızlerıde beklerız.ben rıkoenrıkonun gokceada turu ıle ılgılenıyorum.ımkan olursa katılmak ısterım.

Arkadaşlar listede yer alan 3 arkadaşımda tura katıldılar. Kendilerine teşekkür ederim. gerçekten keyifli bir turdu. Murat'ın biraz kondisyonu düşük olduğundan biraz geride kaldı ama eminim o da bir kaç hafta içinde kondisyonunu toparlayıp turlarda yerini alır.
bir sonraki turun yerini ve planlamasını konu başlığında paylaştığım gibi 28 Haziran Perçembe akşam bekleyeceğim. O zamana kadar görüşlerinizi bekliyorum.
herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Geri