Scudo Sports

Haftasonu istanbul maltepe dolgu alanındaki bisiklet parkuruna gelmek isteyen var mı?

selimcu

Üye
Tepki
20
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar,bu dolgu alanındaki parkurda video çekmeyi planlıyorum bisikleti olan varsa beklerim

Örnek videodur:)

Scudo
Yağmurlu görünüyor hava. Yoksa yol bisikletiyle gelirdim :D

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
çok yağmur yağmaz ise yol la gelebilirim bende yeni bisikletim bakalım neler yapabilcek test ederiz:D

ben bikere gittim oraya hiç zevk alamadım.

ben öğlen gibi yeditepeden çıkacam yola hava iyiyse tabi ki

Bende maltepe fındıklı mahallesindeyim, tam olarak nerde? Bende gelebilirim yarın hava iyi olucakmış.

@Yunus Emre Oturak

Sen daha iyi bilirsin ama yinede söylemeye çalışayım, bostancıdan maltepeye giderken sahil yolundan denizi doldurdular ya,onun içinde mekan

Zamanı da belirleyelimde boş yere beklemeyelim 12-13 arası ben oraya gelirim hava durumuna bağlı olarak tabiki
tel no 5073946669 isteyen arayabilir.

@Yunus Emre Oturak

4-5 KERE GİTTİM GÜZEL YER,AMA HAVA BİRAZ ZORLAYACAK GİBİ

@alperK

Cumartesi 2 tur attıktan sonra kahkay pistine gdernem duşerek sağ koprucuk kemiğimi kırdım en az 3ay bisiklet yok benim için

Keşke Bursa'da da böyle bir yer olsa :((

@selimcu
geçmiş olsun.

Mtb İle Gelebilirim Havaya Bağlı Benımkide.

Kask kullanmadan o bölümü kullanmayın lütfen. Daha 2 hafta önce gözümün önünde 15 yaşlarında genç bir arkadaş uçuşa geçip kendini yerde buldu.

P@alperK

Herkese teşekkür,veledromdan çıkıp pendik yonune gidereken sol tarafa ani bir hareket yaptım ve olduğum yerde dustum:pveledrom videomuda yukleyecem en yakın zamanda

@selimcu

Hocam çok geçmiş olsun valla keşke geliriz dedik gelemedik neler olmuş tekrar geçmiş olsun bir an önce iyileşirsiniz umarım

Geri