Scudo Sports

Haftasonu hava durumu

Sakatlık nedeniyle uzun bir aradan sonra Cumartesi günü Beşiktaş-Sarıyer yapacaktım ancak yağış görünüyor. %51 ihtimal diyor ama Sarıyer tarafına yağar mı acaba?
kesinlikle yagacak gibi gorunyor ne yazik ki; ihtimal %79-99 arası belirli saat aralıklarında. yagıs pazar gunu saat 16:00 ya kadar aralıkla surecek sanıyorum. cıkmadan once muhakkkak kontrol ediniz. simdiden iyi surusler dilerim.

Scudo
en çok sarıyere yağar her zaman.

Önümüzdeki cuma gününden itibaren son buzul çağından çıkıyoruz gibi, ne dersiniz?

Dün Balçova dan Karşıyaka ya gitmem lazımdı. Aslında cuma gitmem lazım dı gidemedim cumartesi gideyim . Giydim rüzgar geçirmeyen üşütmeyen montumu boynumu bile kapattım Rüzgar geçirmeyen bere mi taktım. Kapşonum da var. Rüzgar dan korusun diye kulaklıkta var . İskeleye yaklaşınca. Rüzgar arkaya arkaya ittirdi. Bazende soldan vurdu uçacaktım. İskeleye tam vardım. Baktım 5 dk önce SMS gelmiş Arabalı feribot iptal diye . Dedim Konak’a gideyim oradan geçerim. Ama baktım çok rüzgar var mecbur geri döndüm ;( . zaten oraya varana kadar onlarda iptal olurdu. Rüzgar ile zor oluyor. Bisiklet vapur falan .

Antalya bu mevsimde ilk defa bu kadar soğuk ve rüzgarlı. Baharı yaşamadan sanırım yaza atlayacağız..

Antalya bu mevsimde ilk defa bu kadar soğuk ve rüzgarlı. Baharı yaşamadan sanırım yaza atlayacağız..
Bir şey sormak istiyorum, soğuk ve rüzgarlı günlerde bisiklet sürüyormusunuz? Ben genellik ile soğuğu ve rüzgarı bahane edip sürmüyorum da.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
@StanicEnemy Havanın rüzgarlı veya soğuk oluşunu umursamıyorum:) Bahane edersem biliyorum ki bir sonraki günde disiplinim bozulacak ve yine çıkamayacağım..

Bir şey sormak istiyorum, soğuk ve rüzgarlı günlerde bisiklet sürüyormusunuz? Ben genellik ile soğuğu ve rüzgarı bahane edip sürmüyorum da.
Ben soğuktan değil rüzgardan etkileniyorum . Bisiklet sürmek için rüzgarlı Havada deniz kenarına gidince etkisi 2-3 kat fazla oluyor o yüzden sürmemeye çalışıyorum . Ama mecbur kalınca iyi giyiniyorum Ama soğuktan çok kaçmam

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Ben soğuktan değil rüzgardan etkileniyorum . Bisiklet sürmek için rüzgarlı Havada deniz kenarına gidince etkisi 2-3 kat fazla oluyor o yüzden sürmemeye çalışıyorum . Ama mecbur kalınca iyi giyiniyorum Ama soğuktan çok kaçmam
Rüzgar dana bende etkileniyorum maalesef, deniz kenarında oturuyorum ve bisiklet yolu sadece deniz kenarında olduğu için dediğin gibi etkisini 2-3 kat daha fazla hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
İstanbul Anadolu yakası için;
Mayıs aynın ilk 10 günü dahil olmak üzere genel olarak 20km/h üzeri kuzey sektörlü rüzgar görünmekte. Zaman zaman rüzgar hızı saatte 40km'ye kadar çıkıyor.
Hava sıcaklıkları 12-15 C arası değişmekle birlikte sabah saatlerindeki ısı değişimi çok belirgin.
Terliyken açık alanda mola vermemekte, lastik patlakları gibi durmaya zorlayıcı durumlar için hazırlıklı olmakta fayda var.

evde trainer yapmak en güzeli :D

• Beğen
Sıcak ve ruzgarsız günü, sıcaklık 20 dereceden fazla, ruzgar 20 km/s'ten daha düşük olarak kabul edersek geçen yıl 3 gün sürmüşüm. Bu yıl henüz kısmet olmadı.

Bu sene kış inatçı yaz da nazlı çıktı. 🙂

• Beğen
IMG_20220430_124544.jpgIMG_20220430_124619.jpg
İzmir merkezde bu haftasonu hava sabah saatlerinde rüzgar hafif, öğle ve akşam saatlerinde serin ve rüzgar fazla.

Bayram için bir sürü rota planı yapmıştım. Sanırım hepsi patates olacak. Bu sabah yağmur bile çiseledi.

• Beğen
Sürekli artık düzelir diye bekliyorum ama yok. Umudu kestim sanırım Haziran sonuna kadar soğuk vurmaya devam edecek. 😡

• Beğen
Sürekli artık düzelir diye bekliyorum ama yok. Umudu kestim sanırım Haziran sonuna kadar soğuk vurmaya devam edecek. 😡
Normal de ben hiç bir kışın bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum. Geçen sene erken gelmişti yaz bu sene ise bitmek istemiyor. 20 sene sonra tekrar dan bisiklet sürmeye başlıyayım dedim heves ettim, hava koşulları sağolsun hevesimi kursağım da bıraktı. Eskisi gibi yürüyüş yapayım diyorum havalardan dolayı lakin bisikletin tadını aldıktan sonra yürüyüş yapmak bana çok monoton ve çileli bir hal gibi hissettiriyor. Örneğin 4 saatte yürüdüğüm yolu bisiklet ile daha fazla yol kat edip daha enerjik hissediyorum.

Geri