Scudo Sports

Haftasonu (cumartesi) çesme-alaçatı bisiklet turuma eşlik edecek yarenler aranıyor...

gezgino28

Edirne-Kudüs turu
Tepki
664
İsim
vizesizgezgin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
bu cumartesı çesme dolaylarında keşif amaclı pedallamak ıstıyorum,eşlik etek ısteyenlerle ıletısıme gecebılırız

Scudo
Keşke şu anda Türkiye'de, özellikle İzmir'de olsam dediğim anlardan biri daha.😁
Yerime sayın @hamlet2006, @Çağdaş78, @Tutmosis89 ve adları aklıma gelmeyen (özür diliyorum) diğer İzmir'li sayın üyelerden ilgi duymalarını beklerim.😅

@Çağdaş78 Bence yazarın ta kendisi sen bile olabilirsin. :okyrm: Bahane üretebilmeye kılıf bulmak için Jim Rohn mahlasıyla yazar da mı oldun yoksa :ssrtcbya:
Seni kumru ile bile kandıramamıştım.

@hamlet2006 yazıda bahsedilen kisilerden hangisinin ben olduğunu özellikle söylememiştim ama belli oldu galiba 😁😁😁

@Cemal Ç. yapar
@Çağdaş78 kaçar.
İlk cümle Cemali
İkinci cümlecik de seni anlatıyor.
Cemali görüyon mu adam eşlik edebilmek için bizi vekil atayacak elinden gelse.
Şu fotoyu formama bastırıp tura çıkayım da sevinsin bari. Gıyabında tura mı çıksam ki
IMG-20190802-WA0004.jpg

Yahu yanına gelip soracaklar sonra rahmetli kimdi diye ? ( tahtaya vuralım )

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Çağdaş78 Biz @Cemal Ç. ile Ötüken'e gidiyoruz, mazot Cemal'den araç da benden. Sana da yemekleri yıktık mı kebap.

• Hahaha
Durun şimdi, siz el verin bir sayın @vizeligezgin28 'e eşlik edin gezisinde.
Şöyle Urla, Mordoğan, Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Gümüldür, Menemen, İzmir bir dolandırın.
Yine mi dönme oldu yav?🤣

Arkadaşı biraz biliyoruz da ayak sürüyoruz. Yoksa bizi arkasında teneke kutu gibi dolaştırır ....degil cikacak sesimiz, nefesimiz bile kalmaz.

• Hahaha
Keşke şu anda Türkiye'de, özellikle İzmir'de olsam dediğim anlardan biri daha.😁
Yerime sayın @hamlet2006, @Çağdaş78, @Tutmosis89 ve adları aklıma gelmeyen (özür diliyorum) diğer İzmir'li sayın üyelerden ilgi duymalarını beklerim.😅
Ben kemalpaşa da oturduğum için o taraflar bana biraz ters kalıyor. 😀 Birde ben genelde tırmanış yapmayı sevdiğim için o rota bana sıkıcı gelir😅 En son o tarafa Karaburun'a sürmüştüm. Ben katılamam heralde bu sürüşe. Ama takipteyiz.

Geri