Scudo Sports

Hafta içi her sali ve perşembe akşami gece turu

merhaba,
sürüş için ve topluluk için alınganlık bakımından değil daha çok kendi tercihimin tek veya birkaç arkadaşla sürüş olduğu kararına vardım. yani benim için öyle daha iyi gibi. ancak yanlış anlaşılmasın, sizinle alakalı herhangi bir neden, kasıt yok bunda. ben de çok memnun oldum ve keyifliydi dediğiniz gibi. sadece takıldığım ve daha sonra da düşündüğüm, güldüğüm o 'ufaklık' mevzusu vardı ki onu belirtmek istedim. önyargı.. diye ki onu da zaten genellemedim. sonuç olarak ortada alınganlık falan bir şey yok. iyi sürüşler size..

Scudo
@fatmaer

Merhaba Fatma,
ben de tanıştığıma memnun oldum, yavaş olma konusu problem değil gerçekten, ben de ilk hafta çok antremansızdım -1 senedir binmiyordum- ve hep arkada kalıyordum, ama bindikçe gelişiyor zaten ve grupla olan sürüşlerin en iyi motivasyonlu ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. ne kadar kalabalık o kadar iyi oluyor genelde. hani bu açıdan kendini rahatsız hissetmene gerek yok.

Görüşmek üzere : )

selamlar dostlar gecen perşembe istanbul dışında olduğumdan tur olayına bakamadım kusura bakmayın.gelelim bu salıya arkadaşlar.salı günü tur fiks zaten beşiktaş -sarıyer muhabbet gezi turudur beyler bayanlar performans turu değil.....sonra kırılmaca darılmaca olmasınn.

Bu sali turuna sanirrim katilacagim. 3 haftadir sehir disindaydim. Sonunda dag bisikleti ike degilde nihayet sehir bisikletimle aranizda olacagim.

hareket saatini daha erkene alabilir miyiz? problem olur mu acaba?

Erhan perŞembelerİ 8 yapcaz saatİ ama sali gÜnlerİ ben yetİŞemİyorum bİde dİĞer gelenlerdede ayni sikinti oluyo.ama gİnede dÜŞÜnÜrÜz bugÜn gelİrsen eĞer konuŞuruz..

gelmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa ;)
görüşmek üzere...

Beşiktaş'taki buluşma Anıtın altında mı? Top'un orada mı?

Haceli abi malesef ben gelemiyorum bugün abimle maça gidiyoruz.Ama yolda size karşı korna çalan sellektör yapan bir kamyon görürseniz bilin ki bizizdir.:DAklım sizde olucak, keyifli pedallamalar... :)

• Beğen
Tepkiler: erhanfirat
olcay bey ramazanın ilk gecesi olduğundan perşembe gününü iptal edip.cumartesi gününe iftar turu actık....

Tamam cumartesi günü şehir dışında olmazsam eğer katılmaya çalışacağım hayırlı ramazanlar..

@cenktamay

cumartesi iftar ve sahurada beklerizzzzzz...:in:

Geri