Scudo Sports

Hafif Çamurluklar

TOOL

Forum Bağımlısı
Tepki
1.281
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bağlaması kolay, ağırlık yapmayan ama işlevsel çamurluklar var mı diye bakınıyordum. Önerileriniz olursa değerlendirmek isterim.

Bir mağazada ass savers diye bir marka denk geldi. Foruma kullanan oldu mu? Win wing adında bir tane daha tip var ama Türkiye'de galiba satışı yok (4. foto)

Dosyalar

• ia_100000969.jpg
    ia_100000969.jpg
    30,4 KB · Okunma: 13
  • image.jpg
    image.jpg
    126,7 KB · Okunma: 11
  • imageS.jpg
    imageS.jpg
    68,3 KB · Okunma: 13
  • ass_savers_win_wing_gravel_golden_groove_on_bike-scaled.jpg
    ass_savers_win_wing_gravel_golden_groove_on_bike-scaled.jpg
    106,9 KB · Okunma: 13
Scudo
Bu çamurluklar hiçbirseye yaramaz. Sadece süs. Olması gerken bütün lastiği sarması.

@vvvooo tamamen kapatan çamurluk etkisini beklemiyorsanız ass saver markasının şu sele altına takılan modeli iş görüyor. Yol bisikleti içi internetten vaktiyle şablonunu bulup bir tür plastik malzeme ile yapıp kullanmıştım. Görselinin aksine görevini yapıyor. Ama dediğim gibi tamamen kapatan klasik tip çamurluk etkisi beklemeyin. Keza @Cemal Ç. 'nin Hınzır 'ında benzer bir model var. Günün Fotoğrafı
Vaktiyle forumdan ass saver ürünlerini kullanan vardı.

Çamurluk Tavsiyesi şu tarz bir şey tam olarak görevini yapacaktır.

Dosyalar

• 1727978940513.png
    1727978940513.png
    1,4 MB · Okunma: 14
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve TOOL
@vvvooo Ass saver win wing kullanıyorum bir senedir hem gravel hem yolda, inanılmaz güzel bir tasarım çok iyi iş yapıyor özellikle çamurlu gravel sürüşlerinde sırtınızın ve poponuzun tamamen temiz kalmasını sağlıyor. Tam kapalı olmadığı için haliyle bisikleti ve dizden altınızı temiz tutması mümkün değil. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TOOL
SKS raceblade long kullanıyorum memnunum

• Beğen
Tepkiler: TOOL
Geri