Scudo Sports

Hadımköy İstanbul Caddesi Bisiklet Yolu Hakkında

teo53

Bisikleti seven doğa gezgini ?
Tepki
389
İsim
Orçun
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar herkese merhaba
Beylikdüzü Beykentte ikamet etmekteyim. İşyerim ise Hadımköyde ulaşımımı belirli günler iş yerine bisikletle sağlıyorum.
Rota üzerinde bulunan İstanbul Hadımköy caddesindeki bisiklet yolu gerçekten bisiklet yolu olmaktan çıkmış çukur, taş, logar kapakları ve cam kırıkları istilası altında. Konuyla ilgili geçen yıl belediyeye kayıt açmıştım ancak hiç ilgilenmediler.
Bu yıl aynı kaydı birini yazılı diğerini ise sözlü olarak tekrar oluşturdum sağolsunlar bu sefer ilgilenmişler 153' e oluşturduğum kayıda fotoğraflarla dönüş yaptılar.

Dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    452,6 KB · Okunma: 24
  • 2.PNG
    2.PNG
    361,2 KB · Okunma: 27
  • 3.PNG
    3.PNG
    59,4 KB · Okunma: 26
  • 4.PNG
    4.PNG
    170,9 KB · Okunma: 30
  • 1.jpg
    1.jpg
    156,3 KB · Okunma: 30
  • 2.jpg
    2.jpg
    247,8 KB · Okunma: 29
  • PHOTO20210526094742 (1).jpg
    PHOTO20210526094742 (1).jpg
    78,2 KB · Okunma: 29
Scudo
Ben hadımköy de toki konutları civarında oturuyorum. Büyükçekmece iş yerim yaklaşık 22 km uzaklıkta. İşe bisiklet ile gidip gelmek istiyorum fakat o cadde çok çok tehlikeli. Yol çok dar ayrıca kamyon sirkülasyonu çok var .Kural tanımıyorlar. Dediğiniz gibi bisiklet yolu artık yok gibi bir şey . Mavi boyası silinmiş taş içinde vs. Dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Araba yolu ayrı kötü, kaldırım ayrı kötü durumda... O yollar çok tehlikeli gerçekten. Azıcık dikkatsizlikten dolayı yolda kaza yapma ihtimalin var. Kaldırımdan gitsen yol demeye bin şahit ve üzerine cam kırıkları cirit atıyor. Benim de okulum hadımköyde, alışveriş merkezinden hallice okul yapmışlar. Kamyoncularla birlikte el ele kol kola gidiyoruz birlikte 🤣

• Beğen
Araba yolu ayrı kötü, kaldırım ayrı kötü durumda... O yollar çok tehlikeli gerçekten. Azıcık dikkatsizlikten dolayı yolda kaza yapma ihtimalin var. Kaldırımdan gitsen yol demeye bin şahit ve üzerine cam kırıkları cirit atıyor. Benim de okulum hadımköyde, alışveriş merkezinden hallice okul yapmışlar. Kamyoncularla birlikte el ele kol kola gidiyoruz birlikte 🤣
Evet çok haklısın. Yol ayrı berbat . Onu söylemeyi unutmuşum:). İstanbulun lojistik merkezi Hadımköy. Fakat yolları köy yolundan hallice. İstanbul caddesi çok yetersiz. Bisiklet sürmek zor . Ben daha çok yokuşluda olsa sakin yerleri tercih ediyorum .Hiç bir şey can sağlığından önemli değil sonuçta

Ben de Toki'de oturuyorum. Bazı iş günleri işe (Ömerli) bisikletimle gidip geliyorum. Tırsa tırsa tabi ki :(.

Ben de Toki'de oturuyorum. Bazı iş günleri işe (Ömerli) bisikletimle gidip geliyorum. Tırsa tırsa tabi ki :(.
Aman hocam ömerli daha sıkıntılı. Ömerli'ye inen yokuşta kamyonla otobüsler sıfıra sıfır geçiyorlar. Allah korusun başınıza bir şey gelmesin. Bu arada tanışalım ben genelde baraj tarafına iniyorum dağ bisikletim ile . Yol bisikleti ile de nakkaş örcünlü taraflarına iniyorum kısmetse bir gün birlikte gideriz.

• Beğen
Şile yolu tehlikeli kamyon çok var girmeyin..IMG_20220416_151844_HDR.jpg

• Beğen
Geri