Scudo Sports

gyro sistemi

punkermanmania

Forum Demirbaşı
Tepki
205
arkadaslar bmx bisikletler icin olan gyro sistemden mtb icin nerden bulabiliriz yada getirtebiliriz.

ayrican mtb icin olan gyro sistem sadece single speed icinmı uygulanıyor ?? yanı arka vıtes ıcınde uygulanıyormu ?

cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler .

saygılarımla

Scudo
mekanik disk fren kulaniosan bmx icin olan gyro sistemi uygun oluyor on fren icin ise masa cektirmesinin vidasi deismesi lazim bmxteki gibi delikli olumasi lazim vites sistemi single speed ama yurt disinda bu sistemdede cozum bulmuslar ama kestiremedim eger hidrolik disk fren sistemin varsa onun icinde gyro sistemi var istersen sana bulurum

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
hidrolik gyro vardı hem vites hem hidrolik sanırsam ama kesn bir bilgibilmiyorum...ama fiyatıda baya tuzlu oluyordu......

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
atillanin bisikletinde vardı bi ara gyro ama bisikletin önü çok yükseldi ve hareketler zor yapılır hale gelmişti bu yüzden cıkardı...80 ytl ye almıştı single speed kullanıyodu:)

İşte zamanında benimki
http://img183.imageshack.us/img183/8830/s3020024to5lt5fm5.jpg
Eğer frenlerin hidrolik veya magura değilse her türlü gyro olur,İstanbul'da çoğu bisikletçide satılıyor.Ama chase gyro için uygun bir bisiklet mi emin değilim.Örneğin Kron Xc500 kadroda alın borusu uzun olduğundan gyroyu da takınca bisikletin önü çok yükseldi ve bunnyler falan kötüleşti.
Ve fren meselesi var,gyroyu takınca arka frenim rezil hale geldi,Shimano aluvio v-fren'di ve tutuşu çok kötü oldu,ne yaptımsa düzeltemedim,çözüm gyroyu sökmek oldu.Bu yüzden işi bilen,bence iyi bi bmx'çinin monte etmesi en doğrusu olur.

Bu da içinde barspin olduğu bi videom
(link)

Geri