Scudo Sports

GYES kösele seleler hakkında bilgi sahibi olanlar

@mavi_bisiklet
O ayri mesele reis. Bisiklette esasen tum vidalar sikilmadan evel greslenir. Hem kaynama yapmamasi, hemde gicirdamamasi icin. Ayrica tam sele kelepcesinin oturdugu bolge yani kadro sele borusunun girdigi yerde greslenir

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Scudo
@mavi_bisiklet
2014'ten beri fixie bisikletimde bu seleyi kullanıyorum. Çok memnunum. 1000 km'yi çoktan geçmiştir. Keyif alarak kullandığım bir sele.

Gyes gs-06 modelinden sipariş verdim. Bu seleyi üzerinde şu an Brooks B17 bulunan gravel-hibrit bisikletime takacağım, B17'yi de tur bisikletime. B17 muhtemelen dünyanın rn rahat selesi ama safkan yol olmasa da drop barlı, yol lastikli bisikletteki görüntüsü gözüme hoş gelmemeye başladı.
Yorumlarda okuduğum kadarıyla Gyes selelerin Brooks'tan pek farkı yokmuş, sipariş verdiğim 06 modeli yol selesi zaten; safkan tur modellerine göre konfor biraz daha geri plandadır normal olarak. Bakalım dar yapısıyla bu sele taytsız kullanıma uygun olacak mı?

@mavi_bisiklet hocam bisikleti 1 ay oldu alalı doğru düzgün süremedim bile sele acısından şeyler çok pahalı olduğu için araştırıyorum herhangi bir seleyi ölçüsüne bakıp alsam uzun turlarda ağrı yapabilir para boşa gider diye almadım şuan 300tl var 270tl gyese versem fener kilit kask bunları alamıyorum sizce hemen gyes sele pahalanmadan alsam mı ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
11.000 km yaylı modelini kullandım, hayatım boyunca bisiklete yaptığım en kötü yatırım daha rahatsız bir sele kullanmadım, açıkçası kullananda görmedim, Milletin bir bildiği vardır dedim ve brooks aldım aradaki fark inanılmaz, Yaz başı kendimi denemek için günlük ortalama 150km yaptığım 8 günlük ege turumda brooks seleyi taytsız kullandım hayatımda ilk defa bir uzun tura taytsız çıktım sıfır problem sıfır acı, gyes sadece tip olarak brooks’a benzeyen bir sele performansı fiyasko

@Gökay Akçay
11 bin km neden o eziyeti çektin bu 1
Ikincisi insanlarin hayallerini yikamazssin
3 naber bro ? :D

@mariokaldato
Abi tecrübe dediğin şey zamanla kazanılıyor kendimce: “en iyi seleyi aldım, pedli taytımda var totom hala acıyorsa sorun herhalde bende diye düşündüm” benim gözümde yaşadığım yerdeki tüm turcuların kullandığı deri seleydi sadece” sonradan öğrendim hepsinin markasının brooks olduğunu ?
Ben hatayı yapalı 10 yıl olmuş nerdeyse başka dostlar yapmasın..

(Konu dışı: @mariokaldato mesaj kutun dolmuş ?, yurt dışındayım bayramlaşamadık senin ve tüm arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım)

@Haggard1963
Sen kendin kaşınmışsın ?, o kadar okuyosun takip ediyosun bisiklet dünyasını, yeni teknolojileri. Turcular olsun ultracılar olsun o kadar makale okuyoruz fotoğraf inceliyoruz gördün mü ? Hiç “gyes sele” .Senin yeşil elmanın bisiklete yakışıp yakışmadığı göreceli bir durum bence, ama totosal mutluluk çok önemli

• Hahaha
@Gökay Akçay
Eyvallah seninde kutlu olsun ki watsapdan kutlamistim. Mesaj kutumla ilgili evet bazi sikayetler aliyorum. Artik nasil mesaj yagiyorsa hayranlarimdan doldurmuslar sanirim. Simdi hepsini sildim bakalım nolcek :D

@Haggard1963
Ya selenin rengi gayet guzel bro bisiklete de uyumlu. Eger tahminim 70 derecelerde bir açıyla suruyorsan teknik bir sorunda cikacagini pek sanmiyorum. Kullan öyle derim. Ha "yok kullanmicam ben " dersende ismi mario olan , hemserin ve bisiklet sevdalisi, bim'daşin birine ( ismini vermek istemiyorum mario adi ) hediye edebilirsin
Gyes seleyide iade et , brooks un yola uygununu al

• Hahaha
@hamlet2006 günlük minimum10 km şehir içi var. Fırsat buldukça iki güne bir üçgune bir olur hergun olur 30 50km arası bozuk yola girerim. Dağ bisikleti kullanıyorum..

@Haggard1963 taytsiz mutlu mesut olursan haberimiz olsun@Gökay Akçay herkesin bir bildiği var Brooks Sonra totosol mutluluk diyorsun. Her toto her sele de mutlu olamıyor ki. Biraz da şans işi gibime geliyor. Aynı muhabbet ultra maraton da da var. Mükemmel ayakkabı aldım diyorsun. Dünyanın parasını veriyorsun. Sonra 40 km antrenmanda ayağını vuruyor, onu kaldırıp şehir ayakkabısı yapıyorsun ve yenisini alıyorsun. Direk 2_0 dan başlıyor.

• Beğen
Yav şu Brooks sele kuru gürültü değil gerçekten, pek sevmem marka güzellemelerini lakin adamlar gerçekten işinin erbabı. 1800'lerden beri bu işi yapıyor adam, uzmanlıkta aşmış. Varsın yol bisikletimde eğreti dursun, benim koca popom çok mu şık duruyor sanki. Gençler dünyadaki o kadar toto yanılıyor olamaz, rahatlık ve kalitenin adresi belli. :)

@ali önder

Aslında ortalama bir tayt ile sele sorununuz 30-50 kmler için kolaylıkla çözülebilir diyecektim ancak siz tayttan kurtulmak istiyormuşsunuz.

@hamlet2006 yok dağ bisikletinde sıkıntı olmuyor. Bende merida speeder fitness bisikleti var. Onla çıkıp günlük 100 200 km arasında süresi var. Fethiyeden ver elini Datça. Bir akşam kal bin feribotta bodrum. Ver eli i ordan milasorenden akyaka. Çık ordan sakari ulaya gir. Orda kal. Ertesi gün karabogurtlen köyceğiz Fethiye... Al sana tur.????Tayt siz daha güzel olur????

Gyes GS-06 deri yol bisikleti selem geldi.Kalite hissiyatı gayet iyi,dandik durmuyor.Brooksların aksine görsel olarak şık bile sayılabilir.Gyes gözüme iyi göründü,eğer ki ''patron''a da iyi gelirse demeyin keyfime.

@hamlet2006 hocam kullandınız mı deneyimlerinizi merak ediyorum

@konkiler

Henüz kullanmaya fırsatım olmadı.Birkaç bin km kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.

@Gökay Akçay

Bakalım deneyeceğiz artık ya, bazen popüler olmayan şeyler de iyi çıkabiliyor. Benim yeşil sele çok rahat ama biraz daha dar tip bir deri seleye geçeyim dedim bir süre.

@Haggard1963 Siz de mi Gyes Gs06 aldınız?Galiba Brooks Swallow'un muadili olan bir sele.Swiftlerden memnun olmayanlar vardı,Swallow serisi beğenilen bir seri mi bilginiz var mı?

• Beğen
@mariokaldato
Brooks'tan çok memnunum, ne genital bölgeye baskı ne pop ağrısı. Uzun tur sonrası yol lastiklerine geçince daha dar tipte bir deri sele bakınca Brooks'a alternatif bu çıktı ve gayet de memnun olan kullanıcılar var. Brooks Swallow ile bire bir aynı gibi duruyor, deneyeceğiz bakalım artık.
Bim'den poşet almayan adamım, Brooks seleyi hediye et diyorsun ?

@hamlet2006
Evet, henüz elime ulaşmadı. Bildiğim kadarıyla Swallow serisinde Swift'lerde olan şikayetler yok. Zaten Swift, B setisinin küçük hali gibi; yol selesi formu pek yok.

Geri