mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.546
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
O kadar ''tahta'' hissi veriyor ki bazen ''Formulaz'' aracı kullanıyorum gibi geliyor.Bilimsel bir makalede maddenin 4.halinin ''Tahta'' olduğunu ispatlamak için bu sele örnek gösterilebilir.

Gyes Gs 06 yol selesi kullanıyorum,sele hakkındaki düşüncelerim değişmedi.
Benim bu ''tahta'' ile ilgili maceramdaki son kare bu olacak gibi :''Eski çamlar bardak oldu''
211080 dosyayı görüntüle
şekil alma olayı başlamadı mı hocam. 1000 km den sonra rahat ettiriyor diye duyuyorduk ama
Hocam ben bu selenin notunu 2 saatlik denemede vermiştim. İddia ediyorum, malzemesi Brooks'da olduğu gibi deri falan değil. Şekil alacak bir malzeme hiç değil. Bırakın taytsız kullanımı, taytla da rahatsız. Biraz kaliteli yol seleleri bile esnerken, bu dediğiniz gibi tahta.Brooks Swallow'un ikame modeli olan Gyes Gs06 yol selesinin şekil alabileceğini 10000 kmden sonra dahi olsa düşünmüyorum.
Brooks B17 ye benzeyenler için bir şey diyemem.
Cumhur Ağabey,@Haggard1963 @hamlet2006 siz o seleyi bi koltuk kaplamacisina goturun abi . Ona guzel bi sunger destek koysun![]()

Benim giosun ustunde su an karbon sele var 90 gramlik made in çaynalardan . Buda sert ama ne bilim bi rahatsizlik vermedi simdilik. Belki psikolojiktir : Hani " Lan olan oldu kullan bari" psikolojisi olabilirCumhur Ağabey,
Bizim buradaki Halk eğitim merkezinde ''ahşap oymacılığı'' kursu açılacakmış.Ben de yazılayım da ,benim bu ''tahta'' sele üzerinde oymacılık dalında sanatsal bir şeyler yapayım bari.Şu gibi:
211125 dosyayı görüntüle
Aslında mantıklı bir öneri sayın @hamlet2006. İşini bilen birinin elinde harika olur bence ?.@Haggard1963 @hamlet2006 siz o seleyi bi koltuk kaplamacisina goturun abi . Ona guzel bi sunger destek koysun![]()
Güzel malzeme ve güzel işçilik ile iyi olur sanırım. Yani pek emin değilim ama niye olmasın ?.Kırk yıllık Kani, olur mu yani.

Haci abi aslinda bir sekilde zorluktan kuvvet dogar felsefesinden yola cikarsak; Kendi brokksumuzu uretebiliriz. Kaliteli bir kosele deri bulup, bir sekilde onu sele sekline getirmenin yolunu bulmak lazim. Yada begendigimiz , rahat bir seleyi apirgireyt etme kafasindan yola cikip ustune kosele bir kap koyarsak olur bu is@Cemal Ç.
Yeni girdiğim işyerinin üstündeki daireye taşındık.İşe asansör ile gidiyorum artık.Selenin üzerine oturamıyorum bile.İnanmazsın tahta seleyi bile özledim.Asansörün soğuk metalinden daha iyidir bu tahta sele.
Tahtayı gömdüm,gömdüm onu bile arıyorum
211135 dosyayı görüntüle
Uğraşıp debeleniyoruz.Sonuçta yine anglosaksonlara paramızı kaptıracağız.Hayır anlamadığım nokta bizim ''kase'' ler sanki İngiliz Lordlar kamarasından.Haci abi aslinda bir sekilde zorluktan kuvvet dogar felsefesinden yola cikarsak; Kendi brokksumuzu uretebiliriz. Kaliteli bir kosele deri bulup, bir sekilde onu sele sekline getirmenin yolunu bulmak lazim. Yada begendigimiz , rahat bir seleyi apirgireyt etme kafasindan yola cikip ustune kosele bir kap koyarsak olur bu is![]()

kremin ismini yazabilir misin ?Decathlon'dan aldığım krem-yağ
1000 km terli bir fil oturtsak şeklalmaz mı?Brooks Swallow'un ikame modeli olan Gyes Gs06 yol selesinin şekil alabileceğini 10000 kmden sonra dahi olsa düşünmüyorum.
Brooks B17 ye benzeyenler için bir şey diyemem.
1000 km terli bir fil oturtsak şeklalmaz mı?