Scudo Sports

Güzel Bir Bisiklet Turuna Araba Dalarsa Ne Olur ?

ben zaten sürekli yanıma biber gazı alıyorum şehir içinde kullanırken, boşuna değilmiş!

Scudo
kontrolsüz güç, güç değildir. Beyinen gelişmemiş insanların varlığı yüzünden en ufak ilerici görüşler aşağılanmak durumunda kalıyor. Ne yazık ki otobüste kimse sesini çıkaramamış üzüldüm 2 video içinde. Bize çok iş düşüyor çevremizi eğitmek ve çevremizin çevresini eğitmesini sağlamak için..

Her ayın son cuması dediğine göre Crtical Mass oluyor.
Şoförün saldırması normal. Türkiye'de de critical mass'a saldırıyorlar bilginize...

(link)

kesin arabayı kullanan böyle bir kaza yapar ilerde :in:

''otomobil yolunda mı bisiklet sürüyorlar?'' bu videoyu seyreden Türkiyenin trafik canavarı 4 teker kullanıcısının yorumudur...

Mecburen tedbirsiz gezmiyorum artık her 10 kişiden 6 sı psikopata yatan bi toplumda yapacak birşey yok maalesef uygarlığa çıkan bütün yollar tıkalı ülkemizde artık, heleki bu yeni yetmeler tamamen umutsuz vaka. dikkatli ve tedbirli olmaktan başka çare yok.

@Ahmet.Çetinkaya

abi çok güzel yazmışsın yazını bu arada şunu söyleceğim dediğin gibi otobüs içinde gösterdiği yürekliliği bide dışarıda göstergeseydi emin ol moraran gözü olmazdı onun :)

otobüsün ortasında dayılanan dallama magandanın ne gibi bir işi gücü var acaba sanırım müdürü olduğu şirkette yönetim toplantısına gidecek.yahu sen kimsin orada dayılanıyorsun ne işin var hadi işin oldu otobüs kaç dakika bekledi.birde kameraya çeken arkadaşa dayılanıyor.yahu sen kimsinki daha iki lafı konuşmadan daha işim var diyor.

@Tunakan Önen

videonun sahte olduğunu söyleyenler var nette biraz baktım da video sahte haber 7 de koymuş gerçek haber gibi yazmışlar

@alipulhan

youtube de videonun altında bu yorum vardı

''ben olsam belki bende yapardım baksana ne eğlenceli oluyor.''

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
@İsa İhsan Akdoğan
Acaba Gördüğünüz Yorum Bir Türkiyemi Yoksa Herhanbir Uyruklu Yabancıyamı Ait :) ?

@Tunakan Önen

türkçe bir forum sitesinde gördüm nette videoyu ararken

mısır tarlasına hızla girince mısırların etrafa saçıldıgı gibi adamlar etrafa saçılıyor
Not: asla ilgi duymuyorum bole şeylere aklıma geldi söyledim

genelde bisikletle gezerken bundan 2 tane taşıyorum.

karşıma 3 yada 5 kişi çıkınca durumu baya eşitliyor.

http://www.blade-empire.com/Brass_Knuckles/Cheap-Spiked-Knuckles-Black.jpg

:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Minibüsteki o şahsiyetin mantığıyla hayatını yaşayan insanlar,kim bilir günde kaç saatini boşa geçirirken orada yarım dakika bisikletlilere yol veremiyorlar.Şunu da eklemekte yarar var arkadaşlar hatam varsa belirtin 29.saniyede kırmızı ışık yanarken o kişi hangi akla dayanıp dışarıda "trafik polisi"ne bunları diyebiliyor!

@OğuzY.

olayın yaşandığı dönem gezi olaylarının olduğu dönem Oğuz bey.

bisikletlileri göz altına alsın, su sıksın yada coplasın gibisinden bir beklenti var sanırım insanlarda :D değişik bir beyin yapısı tabi, araştırılması gerek

Ahâklıszlık diz boyu.Bu tür kişilerin ehliyeti alınmalı,karda kışta sokakta çırılçıplak ayağında ağırlıkla gezdirilip kırbaçlanmalı.Bitmez yoksa bunlar.

@Enes Gürel

Ben sizin bu yorumunuzu görmemiştimde size birşey sorayım bunu taşımanın cezası var biliyorsunuz dimi ?

Geri