Scudo Sports

Güzel Bir Bisiklet Turuna Araba Dalarsa Ne Olur ?

Tunakan Önen

Forum Bağımlısı
Tepki
241
Bisiklet
Salcano
Evet Arkadaşlar Düşüncelerinizi Alayım Az Önce İnternette Gezerken Bulduğum Bir Video Ben Şahsen Kendi Düşüncemi Söyliyeyim Bu Adamı Öldüresiye Kadar Dövmek İsterdim Bizim Ülkemizdede Bunu Yapmak İsteyen Birçok İnsan Var Hatta Ve Hatta Kamera Kayıtları Bile Vardı Bize Olan Bu Düşmanlık Nedir Anlayamadım :(

Scudo
Yolun tek sahibi olduğunu düşünüyorlar,özellikle birde kırmızı kask'ınız var ise,kızgın boğa gibi kızıyorlar..

Kıskançlık diyebiliriz,bir çesit ruh hastalığı..

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
çok şaşırdım ama şunu da ekleyeceğim hiç sevemedim hep diyoruz ya bizde şöyle bizde böyle hep biziz saygısız olan bu yabancı videolar gösteriyor ki yalnız değiliz.benim de en çok gördüğüm şerit kavgaları ingiltere de oluyor ama bu gerçekten aşmış mevzuuyu

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
@Ekrem Yılmaztürk

Zaten O kadar izledim videolara göre ingiltere en çok kazanın olduğu yer heralde şerit kavgası o bu oluyoda adamlar kendi aralarında çözüyor bizim insanlarımız daha kaldırımda yürümeyi bilmiyorum daha bugün kaldırımda adam üstüme yürüdü yav yol vermedim diye hadi bisikletle yapsam anlarımda yaya yürürken bile sataşıyorlar

Bende daha gçen izledim türkiyede istanbulda bisiklet turu var adamın tekide dolmuştan videolarını alıyor dolmuşcu adamların üstüne sürüyor yolcular bisikletlilere küfürler edip duruyor yani bizim üklemizdede yok değil bizim insanlarımız düşman

bu olay ingilterede olmuş galba yahu oradada magandalar var desenize ,

@Kudret Kurtcebe

Olmazmı abi magandanın dili,dini,ırkı ve rengi yok.hep diyoruz ya eğitim şart;ama olmuyor olamayacak'da bizde durum daha içler acısı o ayrı tabiii.

bu olayı açıklanmasında 3 neden olabilir.

1- adam sarhoş

2- uyuşturucu madde kullanmış

3- tedavi gördüğü akıl hastanesinden kaçmış

olay yeri brezilya.hem eğitim hem de alınacak ceza düşünüldüğünde açıkçası avrupada olmuş olma ihtimali düşük zaten

[video=youtube_share;2XqSxa0lofE]http://youtu.be/2XqSxa0lofE[/video]

Bahsettiğim video buydu Erdal bey paylaşmış izlerken bildiğiniz sinir küpü oldum

İnsanların canına kastetmek en kötü şeydir, yeryüzünde cinayetten daha kötü bişey yoktur! Yabancı ülkedekini geçtim, Erdal arkadaşımızın paylaştığı videoya geliyim, o kapıdan çıkıpta öküz gibi böğüren arkadaşa sesleniyorum,, o bisikletliler senin işine nasıl engel oluyo acaba onu anlayamadım :S işi gücü varmış gerizekalının. Işıktada durma ozaman bütün kuralları ihlal et geç bakalım yarın birgün morgun ordanda işine gidersin.

@Erdal YILMAZ

grup psikolojisi. tipi kayık vatandaş 1-2 destek aldı ya arkadan hemen galiyana gelir. Aslan parçası (!) Erkek be (!). bunun gibi beyni jöleden ibaret, oksijen tüketmekten başka bir işe yaramayan, şekil ve görünüş itibariyle insan olarak nitelendirilen ama gerçekte insan kılığına girmiş tek hücreli canlılar hiç bir zaman bu tutkunun ne demek olduğunu, o pedalların döndükleri sürece kendisine ve çevresine neler kazandırdığını bilemeyecek ve anlayamayacaklar.

(Keşke otobüs içerisinde gösterdiği yürekliliği(!) otobüsü durdurup grubun içinde de birazcık da olsa gösterebilseydi. Eminim gözü morarmış şekilde değil yüzü kızarmış şekilde tıpış tıpış giderdi )

bu adamın çarptığı bisikletliler arasında ben de olsaydım eğer öyle hiç hakimle savcıyla davayla falanla uğraşmazdım. kendi işimi kendim görürdüm. o adam öyle kasten üzerime sürecek ve ben onu öldürmeyecem? yok öle bi dünya

• Beğen
Tepkiler: Enes Gürel
Geri