Scudo Sports

Güvenlik Önlemi - Kan Grubu Stickerı

Arkadaşlar malesef foruma girecek pek bir vaktim olmuyor uzun zamandır. Bugün bir smart trainer ilanı koymak için girdim markete. bu vesile ile bu son mesajlardan da haberim oldu
Aşağıda verdiğim linkteki zip içerisinde PSD ve font dosyası mevcut. Bunu hangi ozalitçiye götürseniz editleyebilir veya sizde photoshop var ise siz de editleyebilirsiniz.

Bu şekide umarım isteyenlerin işine yarar.

(link)

@sonselim16

Scudo
Bu kan grubu stickerları konusunda bir şey belirtmek istiyorum. Evet bisikletinize kaskiniza kan grubunuzu yazıyorsunuz ama maalesef bu yazıların bir anlamı yok.Siz başınıza bir şey gelip hastaneye gittiğinizde veya götürüldüğünüzde size kan verilecekse orada kan grubunuz ne kadar acil olursa olsun tekrar kontrol edilir çıkan sonuca göre davranılır. Bunu kontrol etmek dakika bile sürmüyor zaten acilde bulunan kitlerle. Sonuçta o an o bisiklet sizin olmayabilir o kask başkasının da takmış olabilirsiniz veya olay yerinde hangi sticker kimin kan grubu gibi bir sürü başka olasılık sebebiyle bu yazılara güvenilipte çok ciddi bir iş olan kan transfüzyonu(aktarımı) yapılamaz. Ha Afrika'nın köyüne giderken belki dediğim kitler olmadığı için o yazılar gerekli olabilir onu bilemiyorum.Ama en azından Türkiye kadar gelişmiş ülkelerde durum böyle.

ekleme yapayım. benim taktığım (ve sitede de paylaştığım) stickerlarda sadece kan grubu yok. acil durumda aranacak telefon numarası da var.
yani ad soyad kan grubu ve tel. ki geçirdiğim bir kazada (5dk baygın kalmışım) kaskımdaki telefondan ulaşıldı benim ulaşılmasını istediğim kişiye. motorsiklet kaskımda da bu şekilde bir sticker var. ne zaman ihtiyacınız olacağını bilmek mümkün değil. mümkün olan tüm önlemleri almakta fayda var.

Geri