Scudo Sports

Güvenli sürüş ipuçları - Yollarda hayatta kalma teknikleri

Kendi adıma o günü iple çekiyorum. Çatır çatır diye tabir edebilirim cezaları yazma şeklimi :koptum:
bizim sokakta bir fahri müfettiş var. herkese uyup sabah tek yönde aksi istikamette gittim. hata mı hata. kabul ediyorum. trafik keşmekeş olmasın diye bazı yollar tekyönlendirili halde. özetle suçluyum ve kabul ediyorum hatamı. ancak, eğer ben denk geldiysem ama başkası denk gelmediği için aynı hatayı yapmasına rağmen ceza yemiyorsa adalet kantarının topuzu kaçıyor maalesef. adil olamamaktan çekinirim.

Scudo
Benimki espriydi elbette, o kadar acımasız olmamak lazım ancak göz göre göre de tehlikeli araç kullanan, arabam var yolun sahibi benim diyen magandalara da göz yummak olmaz. Sizin yaşadığınız olay için ya kişisel bir durum ya da talihsizlik diyelim. Şöyle bakardım ben olsam o müfettişin yerinde; ters yöne girerek başkasının hakkını gasp etti mi o anda? Bu da doğru değil elbette ama acımasız olmam sanırım bu gibi durumlarda.

Dikkat öküz çıkabilir tabelası bence şehir dışındaki kırsal alanlardan çok şehir merkezlerine koyulması gerekiyor..

konu ile alakalı deyil ama ülkede davar sayısı gercekten çok fazla, geçen gün tramvayda eve gidiyorum, tam arkamdan son ses müzik sesi geliyor döndüm arkama kekonun teki son ses telefondan müzik dinliyor, şunun sesini kendine kadar ac dedim bi bakıştık sert sert, gözü kesmedi hic bisey demeden döndü önüne sesi kıstı.

Geri