Scudo Sports

Güvenilir torrent site

ahmetaldag

Daimi Üye
Tepki
228
Bisiklet
Motobecane
Arena.tr kapatıldıktan sonra film indiremez olduk.Bildiğiniz güvenilir torrent site var mı?

Scudo
Var ama İngilizce

(link)

Başka da güvendiğim bir site yok

@Heraklia
Katılıyorum. Bunlarla birlikte rarbg önerebilirim.
Uyarmak isterim rarbg içerisinde film ve diziler ne kadar çok olsa da +18 öğeler de mevcut. Non xxx sekmesi işinizi görecektir.

Yabancı diziler ve Filmler için Psarips var kalitesi çok yüksek ve dosya boyutu düşük oluyor hevc ve x265 oldukları için ancak her dizi yok güncel dizi ve filmler mevcut
Eğer yoksa istediğiniz dizi ve filmler genel Torrent sitesi olarakta kickass.cd var orjinali olmadığını belli ancak çoğu torrent sitesinden iyi olduğu kesin.

(link) en hızlı piratebay server'ını burdan seçip girebilirsiniz. Dünyanın en büyük torrent sitelerinden biri ve güvenilir

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
@asusmune son bir saattir limitsizamca dan film indirmeye çalışıyorum. mümkün değil. vazgeçtim. :)

Kesinlikle yts.ag hepsi muazzam kalitede oluyor videolarin, altyazi.org'tan da dilerseniz altyaziyi indirirsiniz ama kendinizi zorlayin zaten bir sure sonra altyaziya gerek kalmiyor.

edit: lise hayatim boyunca bu siteden indirdim.

@Gixxer bu siteden Türkçe filmler indirmek mümkün mü?

Mozilla da eskiden kullandığımız DownloadHelper hala işe yarıyor mu bilen var mı?

@rknsycck Aynısı benim de başıma geldi. İlk başta sevinmiştim Türk filmlerini indirebileceğim bir torrent sitesi buldum diye ama bir türlü siteden film indirmeyi beceremeyip sonunda vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@rknsycck
Popüler türkçe filmler çıkıyor arada ama genel itibariyle yabancı filmler ağırlıklı.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
film için yts.ag, yify ve zamunda
oyun için yine zamunda
müzik için kat.how :harika:

limitsizamca bana pek güvenilir gelmedi

Nice information is being depicted in this website.

(link)

Geri