Scudo Sports

Güvenilir bisiklet siteleri

berkozer

Üye
Tepki
0
Arkadaşalr yeni bisiklet alıcam internette daha ucuz olduğu için internettten almayı düşünüyorum ucuz fiyatlı güvenilir bi site arıyorum bana hangi siteleri önerebilirsiniz ?

Scudo
Güvenilir bazı siteler
Erdoğanlar Bisiklet
(link)
Delta Bisiklet
(link)
Salcano Bisiklet
(link)
Sedona Bisiklet
(link)
Ghost Bisiklet
(link)
Decathlon
(link)

Birçok site mevcut..

Sadece 'den alışveriş yaptığım için onu önerebilirim.

Erdoğanlar dan alışveriş yapmadım ama alışveriş yapıpta pişman olan da duymadım. Bir kaç arkadaşımın aldıkları ürünler 2 günde kapıya gelmişti. Erdoğanlardan alabilirsiniz bence.

Fiyat Araştırması yapıyorum ama hangi sitenin güvenilir oldugunu bilmiyorum hepsiburadanı biliyorum ama başka bildiginiz satın aldıgınız bir site varmı ?(link) elimde bu site var tavsiye eder misiniz

Volkan bisiklet' ten birkaç defa parça aldım, memnunum. Siteleri biraz eski gözüküyor ama indirim yakalayınca çok ucuza getirebiliyorsunuz.

Panda bisiklet' te teşhir ürünleri, 2. El bisiklet, bisiklet eşyaları bulunabiliyor. 47 numara spd' yi teşhir ürünü olarak 1/3 fiyatına almıştım.

Adana'da Dağ Bisiklet ve İzmir-Narlıdere'de Motis bisiklet var. ikiside n11 üzerinden satış yapıyorlar. Mağazalarınada gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Fatih_K
Adana dağ bisiklet' i unutmuşum :D bisikletimi oradan almıştım. Bir de arka aktarıcı almışlığım var. İletişimlerinden memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Fatih_K
Sanırım Bursa da oturuyorsun, Bursadan önerebilirim o zaman.
Bisiklet Center var. Tuna Mah- Osmangazi de.
Delta Bisiklet de var. Esentepe Mah. Tuna Cad. Nilüfer de.

Güvendiğim yerler bunlar.

salcano.com ve buna benzer sitelerden online alisveris yapabiliyormuyuz. ?

erdoğanlar bisiklet , doğa bisiklet , bisiklet sepeti , özceylanlar bisiklet sürekli alışveriş yaptığım siteler kesinlikle güvenilir

Arkadaşlar ben bu bisikleti almak istiyorum.
Bianchi aspid 49
Sizce hangi siteden alırsam sıkıntı yaşamam?
Alışveriş yaptigınız siteler hangileri teşekkürler :)

Geri