Scudo Sports

Güven bisiklet

Ozgur17

Üye
Tepki
10
İsim
Özgür Ü.
Merhaba dün n11 üzerinden güven bisikletten gidon siparişi verdim saat 3.45 gibi ogün kargoya yetiştirdi birde mesaj attım abi boyle boyle bir durum var gerek varmıdır oda hemen bilgi verelim yazıp göndermiş sonra eşimi aramış ulaşamamış( yalnışlıkla eşimin numarasını kaydetmişim n11 sitesine) üstüne mesaj cekmiş size bilgi vermek istiyorum diye bende aksam iş cıkısı o numaraya mesaj attım falan gecenin 11 inde cevapladı sag olsun hani ya mesaim bitmiş dukkanı kapamışım yarın dönerimde diyebilirdi haklı olarak muhtemelen ürün bugun elime ulaşır yani diyrceğim şu ki alışveriş yaparken güven bisikletede göz atabilirsiniz arkadaslar gercekten cok ilgili bir adam müşteri memnuniyetine önem veren bir adam artık bir ihtiyacım olduğunda ilk bakacagım yer orası olacak siz değerli bisikletci arkadaslarada öneririm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Ben guven bisikletin n11 magazasinfan 2 adet onguard kilit aldim. Fatura ile ilgili bir problemi cok hizli sekilde cozume ulaştırdi. Baska bir ricam oldu ondada beni kirmadi yardimci oldu.

Bende alisverisimden memnun kaldim, herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozgur17 ve BugAdam
iki bisiklet, kask, ayakkabı almıştım çok ilgili ve güvenilir bir bisiklet mağazası. kutudan km saati çıkınca şaşırmıştık. hediyem olsun demişti.

• Beğen
Tepkiler: Ozgur17
@Serkan Mıstınoğlu

Ben yazdımmı nefes kesici yazarım [emoji3] soluksuz okunsun diye boyle yazdım dikkat ceksin [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri