Scudo Sports

Gürkan Genç'in bisikletle yaptığı dünya turu

bazen ben de dusunmuyorum degil -bu yazilari okudugumda-işi birakip bisikletle dunyayi gezmeyi.sonucta hayat 1 kere var hepimiz icin ve ne istedigini bilmek,neyden mutlu oldugunu bilmek,emin olmak,cok buyuk bir şans bence.gurkan genç bence kendini buldugu,mutlu oldugu şeyi farkettigi için ve cesaretli oldugu icin cok şansli bence.imreniyorum ne diyim:)

Scudo
Gürkan abiye inanılmaz derecede saygı duyuyorum.Birazda kızıyorum bu benim hayalimdi diye.Tek şikayetim yazıları biraz yavaş yazıyor :)
Tüm kalbim seninle abi,kesinlikle başaracaksın.

07-07-2009 tarihinde bisikletforumda attığı post:
"yaklasık olarak 6 aydır her gun 10km kosan bırıydım son 1 aydır bısıklete bınıyorum.. agustos ayı ıcınde kendıme bır yol arkadası bulabılırsem karadenız turu planlıyorum.. oncesınde bır kendımı test etmek ıstedım ve gectıgımız pazar ankarada dan kızılcıhamam a gıdıp gerı dondum..sabah 9 da cıktım aksam 7 de ankaradaydım 200 km yol yaptım turan gunesden baslayıp.. 1 gun ıcınde fena bır performans degıl ama su bır gercek ki yol arkadası olmadan bu tarz bır mesafenın tehlıkelı olacagını anlamıs oldum ...
guzergahı katılacak olan arkadalarla bırlıkte belırlerız dıye dusunuyorum ..."
hey gidi nerden nereye Ekşi sözlükte kevin durant isimli yazardan alıntıdır.

Bisikletle her yere gidilir..

azerbaycana girerken sınır kapısında tehdit edilmiş çantaları boşaltılmış hırpalanmış dayak yemiş ve çıkarkende soyulmuş bir köyde, ne kadar zor ama pes etmiyor kim bilir başına daha neler geldi inşallah istediği gibi sonuçlanır.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Gazel Girgin

şerrefsizler.... :(

@Gazel Girgin

Vay bee ahlaksız, şerefsizlere bak ya. Bi 21. yy eşkiyaları eksikti oda oldu. Allah yolunu açık etsin inş. bidaha dokunamazlar Gürkan abimize :(

Gürkan Genç'in 16 Şubat 2013 tarihli (link)[/URL](link)(link)[/URL] isimli yazısını okumak için (link)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@Gurkan Genc

Cok güzel irdelemissiniz. Bu tip gözlemlerinizin devaminini rica ederim. Aslinda dünya seyahatinizin en can alici noktasi bu yöndeki yorumlarinizdir, yoksa her yerden bulabilecegimiz dogal güzelliklerin resimleri degil. Tesekkür ederim.

Gürkan Genç'in 10 Mart 2013 tarihli(link)(link)[/URL](link)(link)[/URL]isimli yazısını okumak için (link)

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Gürkan Bey,

Blog sayfanızı imrenerek ve hayretle takip ediyorum. Doğayla mücadelenize ve bisikletle katettiğiniz mesafelere cesaret edebilecek çok sayıda insan yoktur diye tahmin ediyorum. Bu vesile ile geçmiş olsun. Umarım bacağınız kalıcı bir hasar kalmadan iyileşir ve turunuza devam edebilirsiniz.

Cok üzücü bir durum böyle gereksiz sakatlanmak. Fakat yeni tecrübeler edinip Isvec' te baska türlü göremeyeceginiz olaylari yasamaniza neden olmus. Paylastiginiz icin cok tesekkürler.
Sizin begenmediginiz yollar konusunda sunu söyleyebilirim, siz bir de daglarin diger tarafindaki Norvec yollarini görseydiniz, kendinizi Hakkari' de sanirdiniz. Kutup dönencesinden yukarida market, polis filan hic aramayin. Hele o bölgeden kisin gecmeniz, bir yandan cok büyük sans olmus. Yoksa, sivrisineklerden kacmak icin hic durmadan gitmeye calisirdiniz.:)

Gürkan kardeşim maceranı heyecanla takip ediyorum. Bisikletle alakalı olsun olmasın insanları amaçlarını gerçekleştirmeleri doğrultusunda yüreklendiriyorsun. Lakin hayallerini gerçekleştirmek için çıkmış olduğun bu yolda göğüsleyeceğin riskin de bir sınırı vardır. Kendine dikkat et. Tur güzergahını bilmiyorum ama bunun bir güney amerikası, bir afrikası ve tekrar gidecek olduğun asyası var. Birde bu cep telefonunu icat eden İskandinav ülkelerinde başına daha bir ciddi iş gelseydi dağın başında Allah korusun icat ettiklerine bakma telefonlarıda çekmez onların. Helal olsun sana bayrağımızı dalgalandırıyorsun vede yürekli bir delikanlısın. Ama yinede biraz daha dikkat.

Gürkan Genç'in 16 Mart 2013 tarihli(link)(link)(link)isimli yazısını okumak için (link)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Yalnız seyahat etmek iyidir : (link)

Geri