Scudo Sports

Günün Videosu

Scudo
Tour de France: Zincirleri Kırmak
3.Sezon Netflix'te yayınlandı 🥳

Kırılan Orjinal kadrolar gibi değil, kırılmayan uzak doğu kadrolar gibi hatirlanacaksin Dogma'm, F12'İM :)

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️, karışık duygular içerisindeyim. 3 yıl oldu kullanali ve sadece yazları, toplamda 25/30 bin kullanmisimdir. .. Alana kadar , aldıktan sonra ve sattıktan sonraki iç dunyama ne kadar nüfuz ettiğini yeni idrak ediyorum. Hiç mi düşmedim , düştüm.. Hiç mi yokuş çıkıp inmedim, indim. Yazları kullandığım bisikletime vefa borcunu, bir video ile ödemek istedim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..

Hollandalıların yarattığı bisiklet ütopyasından bahsediyor. Yol ve kavşak geçişlerindeki tasarımlar, halkın transport için bisiklet tercihi altında yatan sebepler, yasaların ve sigorta şirketlerinin motorlu araç sürücülerine bakış açıları, yasal olarak neden kask kullanımına zorlama olmadığını anlatıyor.

İsviçre hassasiyeti Shimano inovasyonuyla buluşuyor. Yeni kablosuz XTR Di2 grup setiyle üretilen Thömus Lightrider R3 Worldcup'ın hayat buluşunu izleyin. Elit kros yarışları için tasarlanan XTR Di2, en zorlu parkurlarda yıldırım hızında kablosuz vites geçişleri, kusursuz entegrasyon ve tavizsiz performans sunar. Lightrider R3 Worldcup'ın hafif karbon kadrosuyla bir araya gelen bu yapı, hız, kontrol ve verimlilik odaklı. Her gramın, her vitesin ve her detayın önemli olduğu XC yarış performansının geleceğini keşfedin.

Geri