Scudo Sports

Günün sözü

Scudo
  • Bütün dinlerin, virüslerin salgınına çok benzer bir akıl hastalığı olduğunu düşünüyorum. Din mükemmel bir kültürel yapı, ama bu onu gerçek yapmıyor ve beni gerçek ilgilendiriyor. Çiçek virüsü mükemmel bir virüs, işini çok güzel yapıyor. Ama bu onun iyi olduğu ve yok olmasını istemediğim anlamına gelmiyor.
Richard Dawkins

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@Onur İlker Gündoğdu
Merhaba. Sızı Antony Flew ın hayatını arastırmaya devam edıyorum

@Ebubekir
Merhaba,okuduğum kitapta ismi geçiyordu ama ne yazık ki hatırlayamıyorum şu an.Onun düşünceleri de önemli tabi benim için.Viki'de şöyle bir bilgi gördüm;

Bunun ardından Tanrı Var: Dünyanın En Ünlü Ateisti Nasıl Fikir Değiştirdi ((link): There is a God: How the World's Most Notorious Atheist Changed His Mind) adlı kitabı Roy Abraham Varghese'nin katkılarıyla yayımladı. Kitabın yayımlanmasının ardından (link)'ta çıkan ve Flew'un zihni melekelerini kaybetmekte olduğunu, asıl yazarın Varghese olduğunu öne süren bir makale yayımlandı.(link) Konu hâlâ tartışmalıdır, PZ Myers ve Richard Carrier'in dahil olduğu bazı yazarlar iddiaları desteklerken diğerleri (Flew dahil(link)) reddeder.

Boynuna o yeşil fuları sarma çocuk
Gece trenlerine binme, kaybolursun
Sokaklarda mızıka çalma çocuk
Vurulursun
[Attila İlhan]

• Beğen
Tepkiler: andjustice4all
Bilgisayar o kadar zekidir ki, kurban kendisini oturmuş da, insanların beyinlerini vücutlarından çıkartıp besin maddeleriyle dolu bir kavanoza koyan kötü kalpli bir bilim insanının var olabileceğine dair eğlenceli ama epey saçma varsayımdan bahseden bir yazı okuyormuş sanabilir...

Hilary Putnom , 1981

@hsnbykkls
sözün kime ait olduğunu bilmiyorum. pedalla'da da görmüştüm ama türlü versiyonlarıyla da karşılaştım
sonuçta kime ait olduğunu da bulamadım ama önemli değil. kime ait olduğu değil kimin ne anladığı önemlidir diyerek aramaktan vazgeçtim :)

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
"Mızrağı yeldeğirmenlerine doğrutlmak mızrağı kaptırmaktan iyidir."
[Kaldırım Taşlarının Altında Kumsal Var - McKenzie Wark]

Eline, diline, beline sahip ol. Davranış bilimleri dersinden...

Geri