Scudo Sports

Günün sözü

Scudo
Heriflerin Netflixi istememelerini anladık mı. Kendilerine rakip istemiyorlarmış. İyyyyk:booo::ckkmk:

İnsanların en çok korktuğu rüzgarlar, saklı yerlerini açan rüzgarlardır.
Aristo

Hayat bir sudur, iç iç kudur..

"Danimarka devletinde birşeyler çürümüş"
-Hamlet-

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
uyan%C4%B1k.jpg

"Size yemek basit bir mesele değildir, hafife almayın dedim defalarca. Jelibon sadece bir başlangıç.... Daha nice yemeğin kaynağına ineceğiz."
Vedat Milor

"Suç cezasız kaldığında dünyanın dengesi bozulur. Yanlışın intikamı alınmadığında cennetler bize utançla bakar." (47 Ronin).

"Danimarka Krallığında liyakat yok"
-Danimarka Prensi Hamlet-

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Delirmemek için sosyal medyayı bırakıyorum ama, olan bitenden de haberdar olmadan durmak! Ne biliiim? Sağlığım daha önemli mi? Ya çocuklarımızın geleceği? Sorumluluk mu beni yiyip bitiren, yoksa stres mi? Sanırım sorumluluklara sahip çıkmak için fazla zorlamak, empati için fazla zorlamak stres yapıyor!

Önceleri hep iyi niyetinden kaybedersin. Sonra iyi niyetini de kaybedersin.

"Dodurga'yı alan Türkiye'yi alır" ;)
Come on

"Danimarka Krallığında rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçildi. Muhalefet ondan rahatsız. O zaman sormazlar mı adama 20 sene boyunca rant ekonomisi ile mi yönettiniz ey Danimarka Ekonomi Bakanı."

Danimarka Prensi Hamlet

"Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız cehaletin bedelini düşünün."
Sokrates

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve suyunsesi
Kral çıplak . yeniyüzyıl gazatesi reklam filmi 🤫

"Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır."

"Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır."

Akıl hastahanesinde rastgele bir hastadan, kısa bir konuşma rica etsek, bundan daha tutarlı ve mantıklı konuşur. Adama vermişler kağıdı, şimdi bunların sevdalısı sakat mantıklı dürzüler tekrar tekrar aşık olmakla meşguldürler. Adam ne konuştu beaaa nidalarıyla haykırıp, kek ve çay eşliğinde yuvarlanarak..

Her antrenman bir yolculuktur ve başarıya katkıda bulunan günlük zaferlerdir 🥰

Duymayan kulağa neylesin güzel sözler
Dibine yandığımın dünyasında neler gördü bu gözler
-Göthe-

Geri