Scudo Sports

Günün sözü

little miss sunshine 'dan

Grandpa: Can I give you some advice?
Dwayne: [shakes head "no"]
Grandpa: Well, I'm going to give it to you, anyway. I don't want you making the same mistakes I made when I was young. Dwayne, that's your name, right? Dwayne? Listen to me, this is the voice of experience talking. Are you listening? Fuck a lot of women, Dwayne.
Richard: Dad!
Grandpa: I got no reason to lie to you kid, fuck a lotta women. Not just one, a lot. So are you gettin' any? Is it going anywhere?
Dwayne: [shakes his head no]
Grandpa: No? Jesus! What are you? Fifteen? You should be gettin' that young stuff! That young stuff is the best stuff in the world!

er ryan ı kurtarmak

[Arguing about whether or not to attack the radio nest]
(link): I'm just saying, this seems like an unnecessary risk considering our objective, sir.
(link): Our objective is to win the war.

dövüş kulübünden

“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”

• Beğen
Tepkiler: Dide ve GÖK TÜRK
Scudo
“İnsanlardan beklentilerini azalt ki;
Mutlu olabilesin! ”
İşte tüm güzelliklerin sırrı burada,
Her şeyi güzel yaşamanın sırrı…
Ne sevgili, ne dost…
Ne uğruna can feda edeceksin,
Ne de feda edilmesini bekleyeceksin.
Çünkü her şeyin olanlar ve her şeyi olduğunu sandıkların,
gün gelmiş;
Ne bir şeyin olabilmiş nede sen bir şey olabilmişsin, hayatlarında…
İnsanlar hayatlar boyu yalnızdır.
Bir mahkumiyet değil bu yalnızlık…
Sadece tutunmadan, dimdik durabilmenin şartıdır.
Emekleyerek koşulmaz öyle değil mi?
Ve yürüyerek aşılmaz yollar..
İşte yalnızlığına sımsıkı sarılıp, dimdik yürümeden de
Hayat, mutluluğu konduruvermez avuçlarına.
İnsanlardan çaldığın beklentilerini hayata vermelisin!
Çünkü o, bunları sana gerçekten istediğinde geri verir.
Ve istediklerini aldığında mutlu olabilirsin!
Seval Deveciler

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
keşke çocuk kalsaydım
en büyük acıyı dizimdeki yara sansaydım.

annesinden dayak yediği halde
yine de anne diye ağlayan bi çocuktur aşk.

• Beğen
Tepkiler: taskin
Eşeğe altın semer vursalar, eşek yine eşektir.

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Bir erkeği bir çocuktan ayıran özellik bir kadın üzerinde üstünlük kurmayı bilmesidir. Bir kadını bir çocuktan ayıran özellik ise, bir erkeği nasıl sömüreceğini bilmesidir.
Cesare Pavese

• Beğen
Tepkiler: Clients
"Anti demokratik sistemde %34 oyla tek başına iktidar olan parti, yine aynı düzene ısrar ederek %40.7 oyla iktidardan gitti."

CnnTürk'te yayınlanan programda bir kaılımcının sözü.

Bence son 13 yılın, Türkiye için söylenmiş en güzel sözü. Keser döner, sap döner hasabı.

@Onur Öztürk
O seçim çeşitliliğin, bu seçim çeşitsizliğin sonucudur.
2002 de Barajı geçen daha fazla parti olduğu için geçerli oylar arasında bölündüğünde %34 oy Barajı aşanların arasında tek başına diğerlerinden büyük pasta dilimi almayı sağladı.

İyi bir yara izi en iyi nasihatten daha değerlidir..
Paul Coelho

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
yağmurlu havada şemsiye açılmaz :D şu 122milyar dolar bitince çok merak ediyorum ifm ile yeniden dost olur muyuz..

@Onur Öztürk

ben bildim bileli iktidar için vaatte bulunan partiler 2 şey söyler; milletvekili dokunulmazlıklarının ve seçim barajının kaldırılması.

@Onur Öztürk

ben bildim bileli iktidar için vaatte bulunan partiler 2 şey söyler; milletvekili dokunulmazlıklarının ve seçim barajının kaldırılması.

servis aracı arkası; çift porsiyon iskenderden daha büyük nimettir...

Hayat bir sınav...

Bu arada LYS 4 ve LYS 1 sınavına giren herkese geçmiş olsun atlattık. ;)

• Beğen
Tepkiler: 2265124
Bende bu gün öğrendim go diye bir oyun için söylenen söz."siyah taşın en iyi hamlesi beyaz taşında en iyi hamlesidir" sonra oyunu oynamayı öğrendim ve dedim adamlar haklıymış.

"Cahil geziyor zevrak-i ikbal- i safada.Arif yüzüyor merkez-i girdab-ı belada." Ziya Paşa

Geri