Scudo Sports

Günün Sorusu

@Samet Arslan soruyu tekrar okuyunca evet. haklısın. tekrar hesaplamam lazım :bsmagryr::bsmagryr:

Scudo
@chnkrmz Tek bir işlemle çözülebilecek soru değil kısacası. Bilinen formülü 5-10 kez tekrar etmek gerek :)

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
@Samet Arslan amaaan ya ben karışmıyom. işlerim var benim :D

• Beğen
(x üzeri 2 + 1/x) üzeri 9 ifadesinin açılmındaki sabit terim nedir ?

@batuhangurcan
Bir önceki ve bu soruyu çözmüş bulunmaktayım, çözmeyi düşünen varsa hiç zahmet etmesin :)

@zekizeki

(link)

Abi google'dan bulamayacağımız sorular sorun :D

@zekizeki
(link) doğru mudur? :D

@zekizeki
Abi yanlış yazdın galiba :D

14 tane küp şeker kaç tane toz şeker eder?

@batuhangurcan
Dört farklı kişi 4!=24 farklı şekilde sıralanır. 24 seçenekten Doğa ve ardayı iki uca atıp aralarına iki kişi girdiği şekilde sıralamayı çıkarırsan doğa ve ardanın arasında en fazla bir kişi olmuş olur. Yani 24-2!.2!(doğa ve arda arasına iki kişi girdi 2! Ve doğayla arda yer değiştirdi 2!de ordan) sonuç 20 olur.

Buzdolabının kapağını açarak oda soğutulabilir mi ? o_Oo_O

@Sertaç meslektaş sevdiğin yerden sordum :harika:

Arasina ufak bi tornavida sok actir bundan kolayi ne

@Emre Tekinarslan

"Bir çay kaşığı pirinçte kaç adet pirinç tanesi vardır.?" sorusuna iddia kaybedip, 10dk. sonrasında mahalleye gelen 4 arkadaştan x4 olarak iddia kazanmış birisi olarak, tahmini cevap vereyim: 50.000 - 100.000 civarı falan. :)

• Beğen
Tepkiler: sspl ve chnkrmz
@soul_boy evde de küp şeker yok ki parçalayıp sayayım :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
@eozalp1914 Annem bir ara ben mutfakta sessiz sessiz bisiler karıstırıyorken gelmıs bakmıs ben ocagı acmısım sonrada buzdolabını napıyosun diye sormus bende dolaplan ocagı sondurmeye calıstıgımı soylemısım :D o zaman Kac yasında oldugum mechul :)

@Malik altuntaş

2x2 den dört olacak.
alışkanlıktan noktaları çarpım niyetine yazmıştım.
24 - (2! x 2!) = 20

• Beğen
Geri