Scudo Sports

Günün Sorusu

26. zıplayışında 26 metrede olur sa. 27. zıplamayla 29 a çıkıp 27. metreye iner.,
zaten 3 metre sıçrıyor.
28. zıplamayla 27. metreden 30a direk çıkar.

Scudo
Bir Soruda Bende : ))))

-Bir anne ve kızın yaşları toplamı 56 dır.
Anne ekim ayında doğmuş ve ayrıca 3 yıl önce şeker ameliyatı olmuş.Kız ise annesi şeker ameliyatı olduğu sıra ağlamaktan gözleri kör olmuş...
Buna göre kız hangi renk lens kullanıyor_? :D:D:D

@ERCAN CEBECİ

radyo 25 lira
geri gelen para 5 lira
3 lira dagıtıldı.
2 lira çırakta
dagıtılan para+çıragın aldıgı para+radyo parası=30 lira

@sercan akan

bence kızın lensi yeşil ve kızın arka mahalledeki arkadaşının abisinin en yakın asker arkadaşı da kızın lensini kıza satan çocuk :D

@ERCAN CEBECİ
27 ile cebe atılan 2 lirayı toplayıp sağlama yapamazsın. 27-2 yapacaksın,bu da paraüstü miktarını verecek. Küçük bir işlem hatası;)

Daha açık bir ifade ile;

3 kişi 9ar lira vermişti. Hani 3x9=27 lira ödediler. Ama halbuki ürün 25 liraydı. O 2 lirayı toplamayacaksın işte. 27'den çıkaracaksın. ;)

möhendiziz olum biz

@Mert S.
Farkli bir yanit beklemiyordum zaten. Seviyenizi iyice belli ettiniz. Once kendinizi elestirin sonra diger insanlari elestirmeyi kendinize hak gorurseniz eyvallah.

@ERCAN CEBECİ

Yok hocam balatayı bile söktük yine de düzelmedi sanırım rotorlar değişecek.

acelem yok. sipariş verince ne kadar sürede gelceğini de bilmiyorum.
sizce hangisi.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/18/acelemyok.jpg

hadi bakalım,çalıştırın saksıları

Bir adam bir binanın 10. katında yaşamaktadır. Hava yağmurlu ise veya girişte bir arkadaşını görmüş ise asansör ile doğrudan 10. kata çıkmaktadır. Aksi takdirde asansör ile 5. kata çıkmakta gerisini merdivenden çıkmaktadır. Neden?

@Sinan Ş

ben hiç bişe anlamadım :D

@Sinan Ş

Arkadaşın boyu kısa..
Yağmur varken asansörde 10. katın düğmesine basabilmek için şemsiyesini veya arkadaşını kullanıyor (duruma göre), aksi takdirde ancak 5'e kadar erişebiliyor.

@Sinan Ş

Tercüme edebilecek var mı? :D

@Edip Dinçer

budur,tebrikler :)

Eğlenceli başlık olmuş, bilsem daha erken bakardım. :D

Bir soru da ben sorayım:

Camı olmayan ve kapalı ve ışık sızdırmayan kapısı olan bir oda düşünün; yani içeri hakkında hiçbir görüntü alamıyorsunuz.
Bu odanın kapısının yanında üç tane ışık anahtarı var ve bu anahtarlardan birisi içeride bulunan tek ampülü yakıyor; diğer ikisinin dış görünüşü kablolarına kadar aynı olsa da elektrik bağlantısı yok.

Soru:
Anahtar devresi işleme başlamadan önce açık (yani elektrik iletmiyor).
Anahtarlara istediğiniz kadar ve istediğiniz süre kadar basabilirsiniz ama denemeleri bitirdikten sonra sadece bir defa kapıyı açabilirsiniz. Açtıktan sonra anahtarlara hiç dokunmadan hangi anahtarın ampülü yaktığını söyleyin.

birinci anahtarı açarım 1 dk sonra kapatırım
2. anahtarı açıp gene 1 dk sonra kapatırım
3. anahatarıda açıp 1 dk sonra kapatırımm.

kapıyı açıp içeri girerim ampüle dokunurum. soğuksa 1. anahtardır. çünkü ampül ısınıp 2 dakkada soğumuş olur.
hafif sıcak sa 2. anahtar dır. çok sıcaksa 3. anahtardır. kulak memesi kıvamı gibi elimle ısı yoklaması yaparım.

yani cevap bu değilse bile ben böyle yapardım :D

@halil ibrahim duran

tornavidayla anahtarları söküp elektrik varmı yokmu diye bakarım ozamn :D

@halil ibrahim duran

1. ye hiç dokunmam
2. yi bir süre açık bırakıp kapatırım.
3. yü yanık bırakıp kapıyı açarım.

Ampul yanıyorsa cevap 3 tür.

Yanmıyorsa ve soğuksa cevap 1

Yanmıyorsa ve sıcaksa cevap 2 :)

İlk düğmeye basar 5 dakika bekler kapatırım, hemen ardından ikinci düğmeye basar bir dakika bekler onu da kapatırım ve üçüncü düğmeyi açıp geri kapatmadan içeri girerim. Ampulü gözlemlerim. Eğer ampul yanıyorsa son bastığım düğmedir. Eğer ampul sönük ve sıcaklığı yüksekse ilk bastığım düğmedir(5 dakika yanan). Eğer ampul sönük ve ısısı düşükse ikinci bastığım düğmedir(1 dakika yanan). Gibi...
Düzeltme: Biz gönder diyene kadar cevaplamışlar bile...

Geri