Scudo Sports

Günün Sorusu

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
günün videosu ve günün fotoğrafı gibi güzel bi konu var. bide böyle bi başlık açayım dedim. ilk soru benden
hadi hayırlı uğurlu olsun :D

metrobüse binmek için bisikletin ön tekerini çıkarttınız. hadi diyelim arka tekeride çıkarttınız.
metrobüste ufak bi çocuk ansızın hidrolik olan fireninizi sıktı...

ortaya çıkan sorun anlık olarak nasıl düzeltilir.

Scudo
Bisikletçiye giderek. Hidrolik fren yağı falan taşımıyorsundur heralde:)
Benim sorum şu: Küçük el pompaları tubeles lastiği şişirebilir mi?

Benim sorumda şu;
Dünya ne zaman yaşanılır hale gelecek ? ? ?

bisikletçiye gitmeden bu durum hallolmaz mı yani -_- başımıza gelirse mıçtık yani..
kanaatimce tubeles yada normal lastiği ufak pompa idareten şişirir seni benzinciye kadar idare etsin diye.

Şu zamana kadar en az 10 tane hidrolik frenli bisikletin lastik çıkık halde frenine bastım hiç bir şey olmadı...Acaba bazı modellerinde mi balatalar yapışıyor.

Başlığı değiştirin
Günün bir düzine sorusu olsun :)

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@c. kırmızı
Metrobüse binerken tekerleri sökmenize gerek yok. Yoğun saatler dışında metrobüse bisikletle binebilirsiniz.

* Yoğun saatler: 06.00-10.00 ve 16.00-22.00

http://img.tapatalk.com/d/14/07/16/3aveny6a.jpg

@c. kırmızı

Düzelir ama koline kadar sıkarsa sisteme zarar verme olasılığı var. Balataların arasına ince düz tornavida çakı bıçak v.b bir alet sokulur. Balataların arası açılır ve tekrar kullanılır. Ama sonuna kadar sıkar ve kol gidona değerse sorun olma olasılığı var..

@Abdülsamed AKBULUT

Dünya üzerindeki fosil yakıt kullanan ve kömür yakılan bir gezegen olmadıgı zaman düzelecek. Yada düzelmeye başlayacak.[emoji3]

@Serkan HODANCI

Bence israil ve yandaşçıları denen ülkeler yok olduğunda..

Bu konu çok şenlenicek demedi demeyin :D

basit sorulara konu açılmaz artık buraya isteyen istediğini rahat rahat sorar. hadi gene iyisiniz bana dua edin :D

@Demir Ceyhan

bildigim kadariyla sisiremiyor, cunku tubeless in kenarlardan hava kacirmamasi icin fazla hacimde havayi kisa surede pompalamaniz gerekiyor ki lastik jant ceperlerine yapissin. ama benim bildigim DIY tubelessler icin gecerli, normal tubelessler icin de oyle midir durum emin degilim.

@halil ibrahim duran

böyle göze daha masum geliyo ama :D

5.000 TL ye mu almak daha mantıklı yoksa bu paraya yurt dışından daha iyisini mi (varsa tabi) getirtmek?:)

getirtmeye imkanın varsa yurt dışında fiyatlar daha cazip galiba. ama şu coycoloros lara hastayım yaa. :D

evlenme çağımda geliyo. yoksa kenarda biraz birikim yapıp hidrolikli üst seviyo coycoloros alırdım :D

@GökhanRR

Yurtdışından daha iyisini getirtebiliceksen neden bunu alasın daha iyisi aynı fiyata varsa?

Bir soru da benden, hadi bakalım kendine güvenen matematikçiler ;)
9÷3(1+2)= ?

Geri