Scudo Sports

Günübirlik sakarya-istanbul-sakarya turu

Ben geçen cumartesi istanbuldan gölcük pazarda dönüş yaptım istanbula 220 km sürdü tek olunca skıcı oluyo biraz eşlik eden olursa sakaryaya e-5 ten gidebiliriz dönüşü aynı gün ya da ertrsi gün yapabiliriz

Scudo
istanbul-sakarya gitmek isteyen varsa katılmak isterim

geçen gün e5ten sakarya ya gittim araba ile,yol kenarında emniyet şeridi yok gitmek çok tehlikeli olur,%50 ölümü göze almak gerek.

• Beğen
Tepkiler: serkan baş
bende sakarya yapmak istiyorum aslında am kondisyonuma güvenemiyorum yeni başladım bisiklet binmeye.

bir senedir spor salonunda bisiklet çeviriyoruz ama o bununla aynı şey mi bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: serkan baş
geçen arabayla gittim e5te çoğu yerde emniyet şeridi yok,bayağı tehlikeli

Bayramdan sonra gitmeyi dusunen var mi

Ben gelebilirim

ben de bir süredir üsküdardan sakarya'ya gitmeyi düşünüyorum ama e5in bir kısmında emniyet şeridi olmaması gözümü korkutuyor, ve kamyon egzoslarıyla dolu bir yolculuk yapmaktan biraz çekiniyorum. eski ankara asfaltını tavsiye ediyorlar, yolun etrafının ağaçlık olması ve daha az kullanılan bir yol olması sebebiyle. siz ne dersiniz?

Ben o yolu bilmiyorum nasıl zemin güzel mi bastım mı gitcez tempolu :) sabah erken saatte çıkarsak sıkıntı olacagını sanmıyorum zaten haftasonu çıkcaz boş olur yol diye düşünüyorum

zeminin güzel olduğunu pek sanmıyorum, tek gidiş tek geliş ağaçların arasından bir yol gibi görünüyor google mapsten bakınca. ama zeminin kötü olması arabaların az olması anlamına geleceğinden işime gelir, zaten bisikletim mtb olduğundan bozuk zeminleri daha çok seviyorum :koptum:

Bize gelmez o yol bi de tel gidiş tek geliş ise daha tehlikeli değilmidir?

@serkan baş kullandıgınız yazılımın adı nedir çok dikkatimi çekti ? km saatı falan mı ?

@kızıl_sakal @mugur bozkurt

Ben hic uzun yol yapmadim bisiklet ile. Fakat gitmek isterseniz gelirim.

Bayramdan sonra ne zaman isterseniz olabilir. Yalniz benim bisikletim yol bisikleti dolayisiyla bahse konu olan ankara yolu bize gelirmi bilemiyorum. Ek olarak hiz da onemli. Gunu birlik olmasa bile hizli gitmek gerekir diye dusunuyorum

Geri