Scudo Sports

Günübirlik İzmir-Çanakkale (300 km)

evet dikkat etmelisin, oraya uzanan yollar dar ve güvensiz, biliyorum sen yinede tek çıkmamaya çalış canım kardeşim bir daha..

22.5 hız vasat diyeni görmek isterim, özellikle uzun km.de ve o yollarda...

• Beğen
Tepkiler: D. Oğuz
Scudo
Genelde kafama göre hareket ettiğim için çoğunlukla tek çıkıyorum :D ama bu yol gerçekten tehlikeli idi, ben bu yolu nasıl gelmişim lan dedirtti yani.

Sonradan düşününce çok yanlış olduğunu anladım zaten vasat değil de iyi olduğunu, kolay iş değil vesselam :D

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
Yarı tatildeki hedefim o, öncesinde Bandırma ve Uşak yaptıktan sonra orası için de yeterince hazır olurum gibi geliyor. Not aldım :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Gerçekten çok iyi.Kutlarım.Haritaya bakınca turun zorluğu daha iyi anlaşılıyor.

• Beğen
Tebrik ederim gerçekten çok iyi performans bence. Bandırma beni zorlar ama Uşak için eşlik edebilirim :rolleyes:

Görüşmek dileğiyle.

Çok teşekkür ediyorum bu arada. :) Bu hafta sonu hava durumunda ve rüzgarda problem olmazsa haberleşiriz yine :rolleyes:

Tebrik ederim. 22,5 km ortalama rampalı ve 10+ saat üstü mesafeler için oldukça güzel hele de bu mevsimde :)

• Beğen
Teşekkür ederim, bu mevsim biraz ürkütücü dursa da, kesinlikle değer :D

@Oğuz Dilmaç

Bu hafta sonu AÖF sınavlarım var son sınıfa kadar dayandım bundan sonrası için pes etmem :) o yüzden bu hafta sonu katılamam :mad:

• Beğen
@S. Onur

Hocam öncelikle üst yorum için teşekkür ediyorum :)

Size de sınavınızda başarılar dilerim. Hava durumunu son iki günde analiz etmeden yola çıkmam, her an her şey olabilir. Belli olmaz bu hafta diyelim :p

@Hamit E.

@ferdimen

Çok teşekkür ediyorum. Forumda alıntı yapmayı öğrendim sonunda :rolleyes:

Harcanmak ne kelime estağfurullah. El elden üstündür nihayetinde, bu yolu mtb dişli lastikle yapanı da vardır, daha fazlasıyla daha güzel rotaları yapan da vardır. Bizimkisi daha iyileri için bir başlangıç sadece :)

Bu hafta hava koşullarının kötü olmasından ötürü bir yere çıkmadım, ödül olarak dinlenme yapalım dedik :p

Haftaya için durumu poseidondan kontrol edip ona göre yola çıkacağım. Şu ana kadar hiç yanıltmadı. O da tavsiye olunur :D

Tebrik ederim performansın gerçekten iyi kim ne derse desin uzun mesafe sonuçta en uzun yaptığım mesafe 275 km 15 saatte idi gerçekten iyi zorlamıştı.

• Beğen
@Emrah GÜLEZ

Çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyilerine hocam :rolleyes:

Dönüşteki uykuydu asıl güzel olan. Ben de sizi tebrik ederim bu arada. :)

Sınav döneminde olduğum için şu sıralar pek fırsat da bulamıyorum. Artık ocağa kadar biraz antrenman yapıp fırsat buldukça yeni yeni rotalar ile buralardayım hep. :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah GÜLEZ
tebrik ederim kardesim guzel keyifli bir tur olmus senin acindan dicem ne kadar dogru bilemicem :D

bu engebeli rotada hele bu mevsimde 300km tebrikler :alkis:

@mustafa ç

@erkan_harman

Çok sağolun öncelikle. :)

Öyle oldu, baya keyifliydi ya. İnsan o kafasında belirlediği hedefi sonunda gerçekleştirmesi daha da güzel onu demeden edemem. Zor oldu ama güzel oldu. :D

Geri