Scudo Sports

Günübirlik İzmir-Bursa (330 km)

Scudo
Tebrik ederim, yollarında bisikletinde hakkını vermişsiniz..

• Beğen
Tepkiler: D. Oğuz
Sağlam tur olmuş ve güzel kareler yakalamışsınız. Görükle'yi görünce de eski günler aklıma geldi, üniversiteyi okurken Görükle'de kalıyordum, ne güzel günlerdi keşke hiç mezun olmasaydım hep öğrenci kalsaydım :(:) Bu güzel paylaşımınızdan dolayı tekrardan teşekkürler

• Beğen
Elinize ayağınıza sağlık ben bile mutlu oldum okurkene :)

• Beğen
Tebrik ediyorum, biz dağlardayız bu kadar uzun kilometreler bize göre değil ama güzel tur olmuş :)

• Beğen
@r.ezk

Her zaman olduğu gibi, yeni bisiklet ile yaza devam. :) Çok sağolun.

@Mr. BlacK

Anılarınızı depreştirebildiğim(!!!) için ne mutlu bana. İnsan mutlu olur ister istemez, gün gelecek bizden de geçecek, değerlendirmeye çalışıyoruz. Sağ olun, sevgiyle kalın.

@onurdemir

Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın efenim, afiyet olsun.

@Tolga Uşaklı

Her işin bir güzelliği, bir zorluğu var. Bir dağın, bir tepenin zirvesine, manzara olan güzel bir köşesine çıktığındaki mutluluk da bambaşkadır.

Bizdeki yüksek ortalama hız, iyi tempo nasıl mutluluk yaratıyorsa sizde de o manzaralar, o inişlerin güzelliğidir. Çok teşekkür ediyorum.

Bu arada bir şeyden bahsetmek istiyorum, kayıtlarımda kilometre saatini sadece süratimi ayarlamak için kullanıyorum, hadi canım bu insan bu kadar saatte bu kadar yolu gidemez diyenler illa olmuştur. Yok strava görmeden inanmam diyeni de vardır. Kolumdaki saat benim referans kaynağımdır. İlla ki vardır bunu demiş olan, aklından geçirmiş olan. Gelin tanış olalım, iki pedal çevirir bir de çay içeriz. Sevgiyle kalın.

@D. Oğuz Yüzünüzdeki tebessüm hiç solmasın, nefesiniz bol olsun güzel kardeşim. Teşvik ediyorsunuz biz yeni kamyoncuları da :islik:

Alt sınıf MTB`den üst sınıf Crosscycle sınıfına geçersek hadi hayırlısı deyip niyet edilebilir bu tür şeyler için ;) Tebrikler

@Engin Kalkan

Daha iyileri sizlerin olsun, çok sağolun.

@Kemalist1938

Bir zamanlar ben de kamyoncuydum :D sonralardan gelen bir şevk oldu bu. CX ile dağlı tepeli şeyler de yapılabilir, arazi ağırlıklı, yapısı müsait. Doğa ile fazlaca iç içe olma şansınız var.

Çok teşekkür ediyorum.

Geri