Scudo Sports

Günübirlik istanbul çıkışlı mutlaka gidilmesi gereken yerler

Bu haftasonu için plan var mı arkadaşlar? iznik güzel olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mersault
Scudo
Arkadaşlar merhaba 23/24 nisanda 1 Arkadaşımla Yalova turu yapacağız. İlk gün Delmece yaylasına kadar çıkıp orada kamp atacağız. Ertesi gün içinse ben aşağıda harita görüntüsü bulunan rotayı önerdim. yükselti grafiğine vs bakmadım. bilgisi olan var mı ?

upload_2016-4-15_11-48-6.png

Dosyalar

• 1.png
    1.png
    101,4 KB · Okunma: 9
@mersault aynı rotayı birde strava dan yapmanızı tavsiye ederim.
17 saat verilen rakam hiç hoş değil :)
ona göre, plan program yapar kendinizi ona göre ayarlarsınız en azından.
güzel rota, bol pedal lamalar.

• Beğen
Tepkiler: mersault
Kimse avrupa yakasini yazmamis.
Sariyer var mesela, bol valeler, zart diye u donusu yapan araclar, u donusu yapmak isteyen ama yapamayip trafigi kitleyen araclar vs. Imkansizliklar insani nelere mecbur ediyor.
Avrupa yakasi icin karaburun ve catalca turlarini oneririm. Gidis gelis 120-130 km gibi. Bu guzergahta arnavutkoyden cikana kadar sikinti, sonrasi miss.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Aslinda avrupa yakasinda göktürk vs oralar guzrl görünüyor ama hic gitmedim...

Avrupa yakasında Göktürk Kemerburgaz Sarıyer Zekeriyaköy Garipçe ve Rumeli feneri gidilecek güzel yerlerden bazıları

Mayıs 2016 istanbul anadolu yakasıtur planı olan arkadaşlar varmı. Ümraniyede ikamet ediyorum.galip.aktasli@msn.com mail adresime yazarsanız iletişime geçebilir ve tur için görülebiliriz. Ben eskiden bisikletten inmezdim (örnek: eski şile yolu ile şileye gitmiştim.70 km. idi o zaman) çok ara verdim tekrar başlamak istiyorum

Avrupa yakasında, sabah saat 07:00 de çıkarsanız - Bahçeköy, Göktürk git gel Oradan Madene çıkıp, Fener yoluna doğru gidilebilir.
Maalesef insanların keyifleri ve lale aşkları yüzünden bu tarafa geçiyorsanız turunuzu max 11:00 en en geç 12:00 e kadar bitirmenizi öneririm :)
Cumartesi 07:00 de çıkıyorum kimi zamanlar non stop kimi zaman da direk Fener yapıp bir şeyler atıştırıp geliyoruz en geç 11:00 de evde oluyorum.
yoksa, valeler vs illallah ediyorsunuz..

Geri